Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(765)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(765)
    • 5 Star(708)
    • 4 Star(44)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/06/2021

    Przybył w dobrym stanie, przetestowany i naprawdę dość dokładny. Testowałem go na ackudrylu, który ma dwie prędkości, 1 st : około 350 RPM i 2 około 1250 RPM, i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, szczerze nie spodziewałem się tego, wynik był bardzo dobry, Nawet z normalną białą taśmą, nie trzeba używać taśmy odbijającej, która jest dostarczana z urządzeniem. Umieściłem kilka zdjęć, aby udowodnić wynik. ( Bez obciążenia : 356 RPM i 1265 RPM ). jestem zadowolony z tego niskokosztowego miernika RPM. Dobra robota, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Jeszcze nie próbowałem. Zgnieciony, ale wygląda dobrze. Bateria padła? Nie chce zapalić, więc nie mogę sprawdzić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Otrzymany w dobrym stanie dobrej jakości, problemem jest zainstalowany akumulator 9 woltów przecieka, ale kupuję nowy 9 woltów akumulator jego dobrze i działa doskonale dzięki banggood. Już testowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Za późno przez celników... Wysłane przez DHL. Gdyby została wysłana przez lokalną firmę, byłoby lepiej. Reszta rzeczy, które zamówiłem dotarła do innych firm i dotarła szybko i bez problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Dobra jakość i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Testowane, i to było bardzo dokładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Szybka dostawa działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Nie, to nie jest dobre. Nie widzę odczytu rpm. Chcę moje pieniądze, które nie są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2016

    Arrived well protected id a foam wrapped box with its own zipped case, and reflective tape for sticking to whatever you wish you know the RPM of, nice touch . Tha tack performes very well and is precise . The lathe was set to 1200 RPM It reads the hight and the low speed and gives an avereage by pressing the MEmory key. Very happy with this tool 10/10 again BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 013
    • Ft5 675
    • Ft10 816
    • Ft2 292
    • Ft11 357
    • Ft3 767
    • Ft2 636
    • Ft5 243
    • Ft12 459
    • Ft2 292
    • Ft9 843
    • Ft12 492
    • Ft6 433
    • Ft45 817
    • Ft23 476
    • Ft9 462
    • Ft17 036
    • Ft49 505