Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(460)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(460)
    • 5 Star(443)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2022

    Wyrób działa dobrze, dobrze? Została ona sprawdzona przez ESP32.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2017

    I've bought two of these probes to check the temperature in the room where computers are. They're connected to a Raspberry PI B+ (GPIO4 + 4K7 Ohm resistor) and it works fine. They're not very accurate (0,4° C between the 2 probes) but it's enough to get an idea of the temperature.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2018

    La sonda funziona perfettamente per la misura della temperature del mio acquario con arduino. Sensore digitale con risoluzione programmabile da 9 a 12 bit. (la lettura in 12bit richiede circa 600ms). Interfaccia 1wire che consente la comunicazione attraverso 1 solo pin di arduino. (Ffilo giallo DATA) Rivestimento della sonda flessibile e resistente. Consiglio l'acquisto per i vostri progetti.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2019

    works well. Think to use one_wire scanner (like this https://www.carnetdumaker.net/articles/faire-un-scanneur-de-bus-1-wire-avec-une-carte-arduino/) to obtain the address of the temperature sensor (sensor will be easer to use)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    Czujnik przybył dobrze owinięty, dostawa była stosunkowo zwinna (około miesiąca). Udało mi się użyć 2 z 6. Jak na razie wszystko jest w porządku, jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Bardzo szybka wysyłka. Wszystko w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2019

    Temperatursensor DS18B20 funktioniert am ESP8266 perfekt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2020

    Przybyło w połowie szacowanego czasu i bardzo dobrze zapakowane. Nie miałem czasu na testy, ale jak na razie dobrze. Dobra cena, szybko i bezpiecznie dostarczone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2019

    Все понравилось…рекомендую продавца

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    Prodotto compatto ma altamente funzionale. Pienamente soddisfatto del prodotto e dei tempi e modalità di spedizione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$3.14
    • US$6.99
    • US$5.74
    • US$7.99
    • US$6.89
    • US$7.23
    • US$7.34
    • US$11.54
    • US$3.69
    • US$7.99
    • US$10.38
    • US$12.23
    • US$9.23
    • US$7.99
    • US$68.13
    • US$10.99
    • US$209.99