Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(211)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(211)
    • 5 Star(185)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Plusy: Pozycja działa dobrze. Przychodzi z wieloma wskazówkami, dużo, że większość prawdopodobnie nie będzie używać, ale kilka płaskich i grabie stylu, wraz z paskiem napięcia i kluczem Allen do śruby set. Udało się wybić kilka zamków. Kons: Zlecone do USA z magazynu USA i przyszedł tylko z UK wtyczki, mimo że jedno z pytań zadane i odpowiedzi, że pochodzi z US wtyczki Przesyłka była bardzo długa. Płatny był transport 3-6 dni roboczych. Paczka wysłana następnego dnia roboczego. Przybyłem do Pitney Bowes, sortując 60 mil od mojego domu w piąty dzień pracy. Nie opuścił tej placówki i został przekazany USPS do 13 dnia roboczego. Dostarczony dzień roboczy 14, całkowity czas dostawy. Żegluga nie zmniejszyłaby normalnie przegląd, ale użycie pitney boes dla obniżonych kosztów wysyłki przez USPS spowodowało znaczne spowolnienie i nie można dotrzeć do nikogo w pitney boes. Zapłaciłbym kilka dolarów więcej za priorytetową wysyłkę, ale jedyną opcją był standard, którego użyłem lub prawie 20 dolarów za przyśpieszoną wysyłkę. Ogólnie. Solidny produkt i działa bardzo dobrze w cenie, nie używałem nazw marki, ale nie zamierzam wydać potrójnie ceny tej. Jeśli nie masz nic przeciwko wysyłce, polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Wszystko tu jest, działa, otwiera larwy. Sprzedawca polecam. Rostow na don

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Produkt jest piękny, ale ta dodatkowa opłata za wysyłkę jest problemem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Nie jest oryginalny klom, ale ma dobre wykończenie, działa bardzo dobrze, wiele akcesoriów, ale bardzo niskiej jakości zamki, nie przynosi ręcznego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Właśnie tego szukałem. Działa dobrze, jeśli wiesz, ile napięcia dać zamek. Zwykle mniej niż ty....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Praca idealna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2016

    Tool was not working on arrival due to a tiny screw on the main shaft being missing. I eventually found a screw of the right size and after fitting it the tool worked as expected. It came with a variety of picks but no tension wrenches ! A number of the picks were bent on arrival and they are very thin, I don't think they will last long - I think I will be fabricating new picks soon. On a more positive note, when it is working, it is VERY effective and fast on some locks. Overall, I don't think this is the best purchase I have made from Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2016

    Товар доставили в Россию за 22 дня. По дороге ничего не сломали. Выполняет свои функции нормально но есть косяки: Из мелких которые не влияют на качество (но не приятно): 1. Не знаю как их назвать пусть будут биты. Они все гнутые - выпрямил руками за пару минут. 2. Сменные головки (типа шуруповерт и дрыгалка) снаружи царапанные, внутри не убрали заусенцы после обработки. Заусенцы убрал сам, а царапины как говорится "на скорость не влияют". Из серьёзных: 1. Не полная комплектация. Не доложили Z-образный вороток. (на фотографии видно о чем я говорю) 2. Вместо нормальной черной сумки на молнии товар пришел в чмошно-зеленой пластиковой коробке. Пластик мягкий, прогибается. Поэтому закрывается тяжело, у меня одна защелка вообще не закрывается (она то-ли сразу была замята то-ли я ее замял, пластик Г... полное). Сколько продержатся петли непонятно. Нужно будет купить другую сумку. Итог: прибор нормальный свои функции выполняет на ура, но впечатление конкретно испортили. Рейтинг поставлю 5 звезд т.к. прибор работает нормально. Все фотки приложить не могу т.к. ограничение в 5 фотографий и размер не более 2 мб.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2020

    Do Kaliningradu dotarł w dwa i pół tygodnia. Dobra robota! Sprzedawca jest istotny. Dziękuję. Powodzenia i zdrowia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2018

    посылка пришла за 16 дней .отличная упаковка.сам инструмент изготовлен качественно.держать удобно.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 771
    • Ft9 441
    • Ft6 111
    • Ft14 565
    • Ft17 794
    • Ft14 464
    • Ft8 149
    • Ft8 715
    • Ft12 193
    • Ft3 265
    • Ft4 718
    • Ft3 991
    • Ft3 265
    • Ft3 991
    • Ft3 991
    • Ft4 356
    • Ft7 158
    • Ft23 553