Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • bobVIP5
    AU
    05/04/2021

    Jestem bardzo zadowolony z pakietu, który był zapakowany w dopasowaną obudowę z pianki i podwójnie zapakowany, ekspresowa dostawa była szybka. Jednostka wygląda dobrze, ale wtyczka euro jest bezużyteczna dla Australii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Otrzymałem go w ciągu 5 dni roboczych od wysyłki. Świetnie działa na aluminium. Nie próbowałam jeszcze innych metali. Wszystko wygląda na solidne i dobrze wykonane. Nie rusza się ani nic. Poza tym, jeśli coś poszło nie tak, konstrukcja jest wystarczająco prosta, aby samemu rozwiązać problem. Dołączyłem zdjęcie wszystkiego, co jest w pudełku. Rękawice są dość duże, ale to ok :) W cenie gorąco polecam piec.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Stabilna konstrukcja, szybko osiąga temperaturę. Szybka dostawa i dobrze zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    item as described,good and sturdy materials!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Super szybko dotrzeć, świetna jakość, przybył bardzo dobrze chroniony, uwielbiany polecam wszystkim. To jest tanie i dobre!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Ał, ok CUŁĄCZ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    To dobrze! Szybka wysyłka dobrej jakości! Czekałem tylko 4 dni na wysyłkę Polski

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Przybył wcześniej niż obiecałem. Otworzyłem opakowanie (doskonałe) i znalazłem wszystko, co konieczne. Wydaje mi się w porządku, a narzędzie, które muszę powiedzieć, jest również przyjemne do zobaczenia, jak i dobrze wykonane. Spróbuję w ciągu kilku dni, bo lepiej będzie użyć go na zewnątrz... Na razie w pełni usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Ładnie spakowane, błędnie, tylko trochę dziwne, że instrukcje mówią, aby nie używać go dłużej niż 30 min i nie więcej niż 1 razjQuery111309998820420330257_1613546344178? Doradzą, żeby kupić 2 jeśli chcesz nalać 2 razy?? Porównaj z samochodem, jeśli chcesz iść do sklepu 2 razy po sobie, dobrze kupić 2 samochody :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Robi tak jak obiecałem, aluminium szybko topnieje, mosiądz, miedź jeszcze nie smakowało, nie mam złota. Jest dobrze pojemny. Dostarczono również dość szybko z CZ. Rozejrzy się wokół mnie po tygle rezerwowym. Mniejszy mógł tam być. Ale wszystko było optymalne, tylko zbyt dużo angielskiego i złego tłumaczenia sprawia, że boję się nowych zamówień. Nie rozumiem systemu punktów i bonów. To za dużo angielskiego. Muszę poprawić niemiecki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 134
    • Ft3 170
    • Ft11 601
    • Ft1 447
    • Ft6 696
    • Ft3 356
    • Ft3 875
    • Ft51 908
    • Ft15 265
    • Ft14 349