Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(652)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(652)
    • 5 Star(585)
    • 4 Star(51)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2021

    Otrzymałem bardzo szybko. Dobra cena za te 8 szczypców. Obróbka jest poprawna, chyba że Dla szczypców, których szczęka ma szczelinę, nawet gdy jest w pełni zamknięta. Nie otrzymałem sztucznej skóry. Ale tylko 8 luźnych zacisków w kartonie. To niefortunne, ponieważ to praktyczność tej dobrej jakości okładki postanowiłam zamówić Ten zacisk jest ustawiony do przenośnego użytku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Bardzo profesjonalny, działa świetnie, dobry materiał, doskonały do elektroniki i elektryczności, bardzo dobry stosunek jakości do ceny. dobrze zapakowane, łatwe w użyciu, zgodnie z opisem, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Byłem pod wrażeniem ich jakości, szczerze mówiąc. Sprawa jest dobrze wykonana, nie wydaje się, żeby zamek się złamał. Planowałem je przechować na desce, ale skórzana walizka jest tak miła, że będę je tam trzymał. Gumowe uchwyty są jak przyzwoita jakość gumy, a nie tańszy plastik, który zazwyczaj dostaje się z tego rodzaju rzeczy. Szczypce są wyśrodkowane prawidłowo, czyli. Nie krzywy ani źle ustawiony. Zdecydowanie polecam to. O wiele lepszej jakości niż ja bym dostał za tanią parę w sklepie z narzędziami, z ładnym futerałem do buta!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    kontrola należności; 1) Pożywka metalowa 2) Materiał izolacyjny Sap nie jest dobry 3) Wrażliwość przetwarzania końcówek 4) Marka Bytas w Turcji jest lepszej jakości 5) Cena jest sprawiedliwa 6) Może być używany w małych firmach. 7) Byłoby bardziej efektywne, gdyby użyto sprężyny między nogami. Brief: Zasługuje na swoje pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Ten zestaw szczypców zawiera odpowiednią kombinację. Wszystko zgodnie z opisem. Wskaźnik wydajności cen jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Kupiłem je, bo potrzebowałem małych narzędzi do pudełka. Są zgodne z opisem i sprawią, że moje pole podróży będzie nieco kompletne. Teraz BG wykonało to zamówienie, ponieważ moje pierwsze zamówienie nigdy się nie pojawiło. To zajęło kilka dni, a ja jestem bardzo zadowolony z powrotu. Obsługa klienta BG uratowała ich dzień dla mnie dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Perfect pliers, very good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Wyglądają dobrze, ale są miniaturowym narzędziem, nie takim jak prawdziwy. Tak więc w niektórych przypadkach nie będzie w stanie naprawić pewnych rzeczy (tj. hydraulik pracuje) z tak małych rozmiarów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    To doskonałe szczypce. Ale jest dobre tylko do pracy z drobnymi włóczkami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Doskonały zestaw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 517
    • Ft2 419
    • Ft3 024
    • Ft2 722
    • Ft3 933
    • Ft3 363
    • Ft2 198
    • Ft3 842
    • Ft8 038
    • Ft5 144
    • Ft3 203
    • Ft10 896
    • Ft7 532
    • Ft4 305
    • Ft4 235
    • Ft5 446
    • Ft3 327
    • Ft1 586