Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1033)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1033)
    • 5 Star(966)
    • 4 Star(55)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2021

    Niesamowite narzędzie jest mocne i łatwe w użyciu Bardzo szczęśliwy 6,7 nie jest elastyczny, ale jest dobrej jakości Za cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Działają dobrze, ale nie mają za dużo twardości w podwójnych, więc łatwo jest zejść z głowicy śrubowej...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Jakość wydaje się przyzwoita, zapadka jest dość gładka. Byłem trochę rozczarowany, że 6 i 7mm nie są zgięte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Felice
    GR
    12/10/2021

    Bardzo ladnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    MA
    28/09/2021

    Bardzo fajne.Doskonałe narzędzia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    2 klawisze nieelastyczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Naprawdę podobały mi się klucze dobrej jakości i będzie bardzo pomocne dla mnie i dostawa był szybko kupiony DZIEŃ 26/07 i przybył dzień 13/08. Szczęśliwy z szybkością, Wszystkiego najlepszego, Banggood 😃😃👍👍👍

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • souVIP2
    FR
    20/02/2021

    Cóż...ale uważaj ⚠ klawisze 6 i 7mn nie są elastyczne jak reszta serii nie jest zbyt dobrze określona na stronie. W przeciwnym razie trzeba spróbować w czasie, aby zobaczyć niezawodność.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2019

    Descrizione delle chiavi molto dettagliata e le misure rispecchiano la realtà. Ottimo materiale. Sembrano robuste. peccato che non ci sia anche la misura 9.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Mikail
    DE
    26/08/2017

    Excellent quality keys Working fine Thanks to the seller Ausgezeichnete Qualität Schlüssel Gut funktionieren Danke an den Verkäufer отличные качественные ключи работаю отлично благодарность продавцу

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.49
    • US$18.99
    • US$8.49
    • US$16.99
    • US$6.59
    • US$13.99
    • US$11.99
    • US$148.99
    • US$10.99
    • US$21.93
    • US$8.07
    • US$49.65
    • US$15.85
    • US$9.19
    • US$11.54
    • US$32.99
    • US$9.19
    • US$28.99