Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(168)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2021

    I am very happy if I have a small wrench like this

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2020

    Kupiłem to samo lokalnie, ale jest zrobione z tak zwanego stopu cynku, który nie nadaje się do niczego - zbyt miękkiego i delikatnego materiału. Patrząc na reklamę tego wygląda jak ze stali lub przynajmniej żelaza. Cóż, naprawdę jest! Magnes przyciąga go dobrze. Wygląda dokładnie jak na zdjęciu. ( Przód jest naprawdę błyszczący, jest cień na moich zdjęciach). Kupiłem to jako miniaturowy instrument kieszonkowy do dobrych zadań. I jest naprawdę zrobiony jako taki instrument.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2018

    I was glad to see that it was smaller than what I anticipated. It is just right for my keys for unlocking my tool box. I don’t like a big bulky key ring to carry around. It is light weight and functional. It was packaged well and arrived in a timely manner considering the distance it traveled. Ty and price accommodates what I paid for.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2018

    the goods are the same as in the photo, the quality is very good delivery in 18 days from despicable to Indonesia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2018

    This is actually a nice piece of a model. Compared to anoter one that i ordered, it is 100 times better made. I had one like this when i was a kid, and it was a brand name, but this feels just like it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2017

    Arrived in Good condition.... This little thing is very useful for small things...and it helped me a lot....and is also strong.... I Recommend it...!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2018

    A good quality miniature wrench for your keychain. It can used on small nuts and bolts but it is fiddly for larger hands. Watch my review of the wrench here... https://youtu.be/hbU0v6Vo0NE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • gusVIP5
    GI
    24/02/2020

    Dobrej jakości mini-lunetka idealna do tych ciasnych przestrzeni. Przedmiot otrzymany w terminie i w sposób określony w opisie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2017

    very good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2019

    Product ok and is in good processing made from metal material intended for applications within wrenching range of intended use specifications

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 884
    • Ft4 775
    • Ft2 204
    • Ft2 730
    • Ft2 545
    • Ft5 148
    • Ft6 368
    • Ft2 673
    • Ft3 354
    • Ft9 554
    • Ft3 182
    • Ft6 049
    • Ft2 364
    • Ft3 507
    • Ft3 660
    • Ft20 232
    • Ft6 190
    • Ft18 024