Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1548)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1548)
    • 5 Star(1481)
    • 4 Star(60)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2021

    Przesyłka została doręczona bezpiecznie i jest świetna. Odkąd Covid-19 zaatakował Indonezję, nigdy nie miałem odpowiedniej maski. Ale odkąd znalazłem te maski, cieszę się, że znów mogę oddychać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Dostałam je dzisiaj. To był mój darmowy prezent. Jakość i dopasowanie jest doskonałe Filtry są 3M, który jest niesamowitą firmą. Są bardzo wygodne w noszeniu i wyglądają ładnie. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Dobra maska N95 z filtrami, pomocne, jeśli musisz pracować z farbami kurzu lub sprayu. Otrzymałem go za darmo za dołączenie do aplikacji tak bardzo szczęśliwy z tego powodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bringho
    SE
    20/01/2021

    Trochę się martwiłem, że to będzie za mały (tzn. chiński rozmiar...) Ale to jest dobre, Używam ochrony chemicznej, ale myślę, że będę na zewnątrz, żeby zobaczyć reakcję tych, którzy czują się chronieni papierowymi maskami, które nie pasują jak powinny ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Najlepszy sprzedawca, szybka wysyłka.Doskonały produkt 🔝

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Doskonała jakość! Pod względem ceny są o wiele bardziej ekonomiczne niż typowe 3M i trwają bardzo długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Nice item...very usefull mask ,with 3m filters..fits to my face exactly...nice buying

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Bardzo dobrej jakości. Lepiej niż myślałem. Wysyłka była trochę zła, ale dostałem go za darmo, więc 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    😲😲😍😍.. nie mogę uwierzyć, że Banggoods dał mi ten gadżet za darmo... Dziękuję, Banggoods

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dobra, dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 122
    • Ft4 775
    • Ft2 545
    • Ft4 775
    • Ft3 820
    • Ft5 502
    • Ft3 307
    • Ft3 676
    • Ft2 571
    • Ft10 318
    • Ft2 940
    • Ft3 182
    • Ft1 590
    • Ft2 940
    • Ft4 661
    • Ft5 094
    • Ft13 242
    • Ft9 563