Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(203)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(203)
    • 5 Star(172)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Dokument jest bardzo duży. Działa i świetnie. Jestem z tego bardzo zadowolony. Dostawa była bardzo szybka, mniej niż 5 dni. Tylko opakowanie do wysyłki nie było dobrze przemyślane. Musieliby być wysłane w tubce pocztowej, aby uniknąć uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Działaj zgodnie z oczekiwaniami. Krótki czas dostawy. Matv został złożony w torbie porodowej, a zatem pas magnetyczny ciężki zgięty i łamany, zob. stres. Proponuję rolę zamiast składać się do wysyłki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Wysyłał szybko, jakość produktu dobrze, opakowanie poprawiło, przybyło nieco pomarszczone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Świetne stanowiska pracy nie spalą się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2019

    Tappeto in silicone di buona qualità anche se mi aspettavo di più dalla banda magnetica dietro i riquadri porta minuterie metalliche che risulta poco attrattivo per i metalli (sarebbe stato opportuno inserire magneti al neodimio). I riquadri porta-minuterie non hanno i bordi molto alti ma sufficienti per viti, dadi, rondelle e parti piccole in generale. Tralasciando la parte magnetica, lo consiglio sia per la qualità che per la generosa superficie di lavoro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2018

    The mat is made of silicone which remains untouched by soldering iron heat. You can solder directly on the mat without issue. The parts storage area simply has a self adhesive magnetic strip stuck to the back which is little to no assistance in retaining metallic items like screws etc. For this you could perhaps glue some thin rare earth magnets to the back instead. I quite like the bag it came in and use it to store my cutting mats as well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Produkt został zwinięty wraz z innymi moimi zamówieniami, więc nie pojawią się półtrwałe zagniecenia (przynajmniej dla mnie). Nie spodziewałem się, że rozmiar będzie taki duży. Grubość wynosi około 3 mm, a użyty silikon jest wysokiej jakości. Jednak pas magnesowy na górze nie jest zbyt potężny, nie może nawet przycisnąć do niego małej śrubki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2017

    Толщиной 3 мм. Приятный на ощупь. Немного деформировался при транспортировке

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2017

    I like the mat. Simple design, nothing fancy, color I like and the magnetic upper part for screws. Because of the size, it was folded for shipping and it is a bit deformed in the middle. Now it's hard to get it back in shape but it will probably be okay in some time. The price is fair.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2019

    Nice and large soldering mat. The surface is not reflective which makes the work more easy. It has a magnetic strip on the top that keeps the screws and magnetic parts fixed. It is not sliding, it stays fixed on the top of the table.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 861
    • Ft6 681
    • Ft3 498
    • Ft10 825
    • Ft6 044
    • Ft4 408
    • Ft6 362
    • Ft2 358
    • Ft14 702
    • Ft6 362
    • Ft2 543
    • Ft12 728
    • Ft2 569
    • Ft28 006
    • Ft2 203
    • Ft3 304
    • Ft3 304
    • Ft4 408