Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(564)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(564)
    • 5 Star(527)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Testy z klipsami krokodyla, które kupiłem są rozsądnej jakości, chociaż dwa z tych kabli dotarły bez ciągłości. Tę sprawę rozwiązałem bez żadnych trudności. Łatwe do naprawienia. Działają dobrze i każdy kabel wydaje się być rozsądnej jakości, bez znaczącej pamięci w jego mechanicznym aspekcie. Czas pokaże, czy mam rację, czy nie, ale podejrzewam, że to potrwa długo. Polecam zakup dwóch z tych zestawów z Banggod w tym samym czasie, ponieważ uważam, że jest to dobra inwestycja.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    To świetne klipy! Mają przyzwoitą izolację, jak również całkiem dobre połączenia między drutami i klipsami. Bez zbyt dużego napięcia, wytrzymają długo i są nieco mniejsze w rozmiarze są idealne dla mniejszych komponentów hobbystycznych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Polecam, super sprawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    all intact

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Soft, narrow, cable perfect for small currents.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2017

    Хороший набор крокодильчиков за приемлемую цену. Единственное все провода в них не припаяны а просто обжаты (см.фото). Однако все провода прозваниваются, т.е. при таком обжатии отсутствия контакта ни в одном экземпляре не было

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2018

    Super Krokodilklemmen und guter Preis. Der einzige Nachteil den ich für diesen Preis aber gerne in Kauf nehme ist das bei drücken zum öffnen der Klemmen die Hülle um die Klemme weg rutscht vermutlich ist das Material innen zu glatt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2019

    Ottimo prodotto con rapporto qualità-prezzo. Tende a sfuggire dalle mani quando si tenta di aprire il morsetto, per il resto tutto ok. Compreso i Morsetti, è lungo 46 Cm Excellent product with value for money. Tends to escape from the hands when trying to open the clamp, otherwise everything is OK. Including the Terminals, it is 46 cm long

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2018

    It is something very handy, because if you have a power outage, or your soldering iron is not working, or you want to do something very fast, it is very good. I use those jumpers for tests, so if I have a problem I don't solder, I test the circuit, and if everything works, then I solder. Something that I didn't like, is that when my hands are wet or have humidity, then they slide, and I can't properly hold them. After measurings, they do only have about 0,2Ohm resistance, so that means a lot of amperage can pass through them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2018

    looks very good quality nice packaging. the only small con is that the insulation isn’t fixed to the clips so they slip a little when you squeeze them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 757
    • Ft4 509
    • Ft4 131
    • Ft3 379
    • Ft4 883
    • Ft3 379
    • Ft2 275
    • Ft8 269
    • Ft3 379
    • Ft3 073
    • Ft3 005
    • Ft16 163
    • Ft6 765
    • Ft4 489
    • Ft4 883
    • Ft4 509
    • Ft5 635
    • Ft1 299