Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/07/2021

    Po kilku ćwiczeniach z tego laserowego pomiaru taśmy mogę powiedzieć, że lubię pracować z IT. Wyświetlacz jest trochę trudny do odczytania, ponieważ liczby liter i znaki są bardzo małe. Pomiar jest dokładny AS spodziewany. Zacisk paska jest String i wytrzyma. Potrzebujesz trochę czasu, aby przyzwyczaić się do IT, ale po podstępie polubisz to i korzystać z IT cały czas. Waga wynosi 242 gramy. Pomiar może być w calach, stopach i metrach i centymetrach. Gazuje port ładowania Micro USB. Opakowanie zawiera taśmę pomiarową, kabel do ładowania Micro USB, podręcznik użytkownika i Lanyard do przenoszenia IT. W sumie ITS Warta pieniędzy do zapłaty. Przesyłka trwa 15 dni do Niemiec. Idealny do korzystania z IT w Home Work. Może kupimy jeszcze jedną do domku letniskowego :).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Kupiłem ten Laser Meter, bardzo dobry z odległości, powierzchni, głośności i Pitagoras, poza tym, że jest bardzo piękny, bardzo go lubiłem i polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Doskonały produkt, został opublikowany w dniu 18/08/2021, przybył do mojego domu w dniu 06/09/2021. Jestem bardzo zadowolony!! polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Doskonała jakość produktu, wydaje się być dość odporny. Do São Paulo w Brazylii dotarł bardzo szybko i nie było poboru podatków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Bardzo dobry kształt i bardzo łatwy w użyciu 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Produkt jest bardzo dobry polecam przyszedł do Turcji w 7 dni nie podatek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Bardzo szybko dostarczono! Dobrze pracuje, jestem zadowolony, dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Wygląda bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Całkiem dobre, ale nawet lepsze z japońskim podręcznikiem ❗️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Otrzymałem ten laserowy pomiar do przeglądu, dziękuję Banggood. Są trzy punkty, które mogą poprawić. 1) Laser wskaźnik jest widoczny tylko bez lornetki lub asystenta w ograniczonym zakresie, znacznie mniej niż 40 metrów, może około 20 metrów, jeśli oczy są bardzo dobre. Im niższe światło otoczenia, tym lepszy zasięg. Cień do ciemności jest najlepszy, słońce odpada. 2) 2 z 5 technicznych ludzi, których zwerbowałem, by wyrazić swoją opinię, wspomniało, że ekran jest trochę za mały, a położenie klucza nie jest widoczne w tym samym czasie co ekran. Jeden facet nie miał prawego kciuka, więc jest to dla niego oczywisty problem... przepraszam. 3) Dwie małe, okrągłe, srebrne kropki na haku taśmy wydają się mieć jakiś magnetyzm, ale bardzo słaby. Przy ścisłej kontroli, możliwe jest zamontowanie grubszych magnesów o 1 mm, co może znacznie poprawić wytrzymałość., i będzie BARDZO przydatny. Z tyłu haczyka znajduje się około 1 mm miejsca, które pozwalają na grubsze magnesy, bez wpływu na dokładność. To świetny pomysł, mieć tam te magnesy. Dobrych punktów jest wiele. 1) Budowa, poczucie i jakość jest wyjątkowa, bardzo dobra. 2) Jak pokazano na pierwszym zdjęciu, taśma nie przewraca się, jeśli wydłużysz ją na realistyczny dystans bez wsparcia. Wszyscy byli tym pod wrażeniem. 3) Funkcjonalność, dokładność i zdolność znalazcy laserowego jest tak idealna, jak to możliwe w normalnych warunkach. 4) Szerokość i waga urządzenia sprawiają, że jest ona stabilna umieszczona na powierzchni. Nie sprawia, że jest obszerna, a raczej daje pozytywne odczucia do obsługi. 5) Zacisk jest silny i wymaga wysiłku, aby zdjąć go z paska roboczego. Nie odpadnie z niezamierzonym pukaniem lub ocieraniem się o ścianę. Oczywiście, trzeba przyzwyczaić się do funkcji i sekwencji, w których pomiary są wykonywane, aby obliczyć obszar i objętość, ale staje się przyjazne, gdy tylko rozwiążesz pomysł pracy. Daję mu 5 gwiazdek na całej drodze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 495
    • Ft44 573
    • Ft29 145
    • Ft33 688
    • Ft34 445
    • Ft18 237
    • Ft41 950
    • Ft17 893
    • Ft9 174
    • Ft19 990
    • Ft10 813
    • Ft10 157
    • Ft38 017
    • Ft14 382
    • Ft11 049
    • Ft25 359
    • Ft17 788
    • Ft7 208