Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/07/2021

    Po kilku ćwiczeniach z tego laserowego pomiaru taśmy mogę powiedzieć, że lubię pracować z IT. Wyświetlacz jest trochę trudny do odczytania, ponieważ liczby liter i znaki są bardzo małe. Pomiar jest dokładny AS spodziewany. Zacisk paska jest String i wytrzyma. Potrzebujesz trochę czasu, aby przyzwyczaić się do IT, ale po podstępie polubisz to i korzystać z IT cały czas. Waga wynosi 242 gramy. Pomiar może być w calach, stopach i metrach i centymetrach. Gazuje port ładowania Micro USB. Opakowanie zawiera taśmę pomiarową, kabel do ładowania Micro USB, podręcznik użytkownika i Lanyard do przenoszenia IT. W sumie ITS Warta pieniędzy do zapłaty. Przesyłka trwa 15 dni do Niemiec. Idealny do korzystania z IT w Home Work. Może kupimy jeszcze jedną do domku letniskowego :).

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Kupiłem ten Laser Meter, bardzo dobry z odległości, powierzchni, głośności i Pitagoras, poza tym, że jest bardzo piękny, bardzo go lubiłem i polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    It is working as expected. It has a good weight, and massive case. Laser working precisely as I checked it. Maximum distance is way too big for me. Measure tape has two measurement unit (inch / cm). Easy to use and understand, but I have got an english manual.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Doskonały produkt, został opublikowany w dniu 18/08/2021, przybył do mojego domu w dniu 06/09/2021. Jestem bardzo zadowolony!! polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Doskonała jakość produktu, wydaje się być dość odporny. Do São Paulo w Brazylii dotarł bardzo szybko i nie było poboru podatków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Super przedmiot działa doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Dobry produkt i jakość produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Bardzo dobry kształt i bardzo łatwy w użyciu 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Produkt jest bardzo dobry polecam przyszedł do Turcji w 7 dni nie podatek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Bardzo szybko dostarczono! Dobrze pracuje, jestem zadowolony, dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$329.99
    • US$229.99
    • US$169.99
    • US$28.99
    • US$329.99
    • US$119.99
    • US$64.99
    • US$119.99
    • US$309.99
    • US$66.99
    • US$91.99
    • US$189.99
    • US$469.99
    • US$219.99
    • US$13.99
    • US$68.99
    • US$56.99
    • US$20.78