Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(566)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(566)
    • 5 Star(535)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2021

    Przybył bardzo szybko mały i funkcjonalny wielki produkt ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Pierwsze wrażenie : jest zbyt małe, ale sprawia, że czyste cięcia. Wspornik odblokowujący jest zbyt sztywny. To działa, ale jeśli masz duże ręce, daj go dziecku jako zabawkę. Ogólnie podoba mi się i jeśli masz ograniczoną przestrzeń, to jest to odpowiednie narzędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    zy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Dziękuję, ładne produkty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2018

    This small cutter is great for field kit. Quality is better than expected. It is great for cutting component leads and thin wires. For thicker or harder wire this cutter is more appropriate: http://bit.ly/2DmEbm3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • milosh
    BA
    15/03/2018

    These pliers are more than worth the money. Came adequately packed. Sharp as a hell, and pointed as hell. The precision of the manufacture and the sharpness is sufficient to cut single hairs on my hand, one by one, I tried it. They are really small, short, so if you have really really big hands, you might want to look elsewhere. They have a bit of that Chinese rubber smell, but you feel it only if you smell them. It doesn't stay on your hands. The lock is very good, easy to open and close with your thumb. The cutting edge is not too long, so they're not up to big tasks, they're more for a precision electronics work. The largest wire diameter you can cut at once is around 6 mm (for example a 3x0.5 mm2 stranded wire cable). You can cut larger cables if you do it in several times. The cutting force on the blades is very large, overall they're very compact and strong. I was thinking of buying a Knipex original, but I won't do it now.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2018

    Кусачки брал по предзаказу. Качество нормальное. Есть блокировка на открытие. Маловаты для руки. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2018

    Кусачки небольшие. Режущие края сходятся равномерно на всем протяжении. Заточены остро. Насколько качественный метал - покажет время.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2020

    DANIU małe szczypce do cięcia - odpowiedni rozmiar do pracy na małym sprzęcie lub obwodach elektronicznych, dobrze ostre, idealne do cięcia kabli i drutów miedzianych o małych średnicach, wygodne, lekkie ślady stóp, funkcje blokady, aby je zamknąć. === DANIU małe szczypce do cięcia – rozmiar odpowiedni do pracy na małym sprzęcie elektronicznym lub obwodach, bardzo ostre, idealne do cięcia kabli i drutów miedzianych o małych średnicach, wygodne, lekkie grypa, Ma zamek, aby go zamknąć. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.59
    • US$15.85
    • US$20.78
    • US$10.38
    • US$18.39
    • US$19.62
    • US$25.99
    • US$11.54
    • US$15.99
    • US$23.09
    • US$12.69
    • US$15.00
    • US$22.31
    • US$23.09
    • US$12.95
    • US$12.69
    • US$55.43
    • US$19.62