Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(657)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(657)
    • 5 Star(614)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/10/2021

    Wspaniała zbiórka. Wyglądają solidnie i bardzo starannie wykonane, jakość jest wysoka. Opakowania są również bardzo dobre. Są one bardzo łatwe w obsłudze, jedynym minusem jest to, że byłem w stanie zablokować blokadę laptopa, na szczęście w stanie gotowości. Jest wysoce prawdopodobne, że to moja wina, jednak należy pamiętać, gdy się nim bawisz, gdy zamek jest przymocowany do prawdziwego sprzętu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Jaki piękny zestaw. W plastikowej obudowie z wyściełaniem trzy wytrychy są bardzo solidne i ładnie wykonane. Wraz z zapasowymi paskami i narzędziami regulacji są one zdecydowanie przydatne do wybierania zamków rurowych i mogą być używane do impresowania do kluczy. Chociaż jeszcze ich nie używałem, mogę polecić film na YouTube, który może pomóc. https://www.youtube.com/watch?v=4rCUK5K6wwY Ten film jest autorstwa prawnika od wytrychu i jest inspiracją dla mojego zakupu tych i innych zestawów do otwierania zamków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Absolutnie świetny produkt to działa doskonale!! Udało mi się otworzyć zamek w mniej niż dwie minuty. Jestem bardzo szczęśliwy z/ten produkt jest bardzo dobrej jakości!! I przyszedł kilka dni wcześniej!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Ten zestaw jest zdecydowanie wart swojej ceny! Zwykle nie umieszczam informacji zwrotnych, ale kiedy dostarczono zestaw, przetestowałam go natychmiast i otworzyłam zamek w ciągu 10 sekund bez doświadczenia! Moje podziękowania dla sprzedającego i banggood, dobra i szybka usługa dostawy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Wygląda i czuje się dobrze i ciężko. Problem w tym, że nie pasują do moich zamków. Jestem w USA, więc może są większe, ale kaliber pokazuje różnicę 0,1 mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Jest dobrze zapakowany w plastikową walizkę, 3 rozmiary Z dwoma kluczami Allana i innymi częściami zamiennymi. Otworzyłem zamek w ciągu 3 minut przy pierwszej próbie. Doskonały ☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Wytrychy rurowe dotarłyby w ciągu kilku dni, gdyby Royal Mail nie zwrócił tego przedmiotu. Jednak Banggood uraziło się tym po tym, jak skontaktowałem się z ich zespołem, by powiadomić ich o błędzie. Najlepsze po sprzedaży, jakie do tej pory doświadczyłem w moim życiu i z perspektywy amatorów, dobrej jakości wytrych na pierwszych wrażeniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Niesamowite typy. Działają niesamowicie dobrze, czują się bardzo trwałe i twarde noszenie. Bardzo polecam, przyszedł w ciągu 48 godzin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Bardzo dobry produkt, super jakość Otrzymałem bardzo szybko. Polecam:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Nie to, co myślałem. Nie najwyższej jakości. Chcę wrócić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 514
    • Ft6 919
    • Ft18 394
    • Ft20 601
    • Ft8 254
    • Ft9 194
    • Ft36 016
    • Ft4 412
    • Ft7 722
    • Ft5 148
    • Ft7 961
    • Ft4 670
    • Ft2 864
    • Ft5 514
    • Ft5 148
    • Ft5 884
    • Ft6 190
    • Ft3 676