Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(5620)
  • Obrazy
  • Wideo(12)
  • All Star
    • All Star(5620)
    • 5 Star(5432)
    • 4 Star(164)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 17/12/2020

    Bardzo przydatny produkt, „must have" zwłaszcza do pracy lutowniczej. Przydatne „przedziały" bardzo przydatne zwłaszcza przy szybkich naprawach - miło być w stanie umieścić śruby i małe części gdzieś, zanim zlecą się w zapomnienie i nigdy więcej ich nie zobaczyć. Potwierdzono ocenę temperatury; ta mata była w stanie znieść „przypadki" lutowania i lutowania żelaza w wysokiej temperaturze. Doskonała cena, otrzymana na specjalne

    Komentarze (1)
  • 18/08/2020

    Bardzo przydatny produkt, „must have" zwłaszcza do pracy lutowniczej. Przydatne „przedziały" bardzo przydatne zwłaszcza przy szybkich naprawach - miło być w stanie umieścić śruby i małe części gdzieś, zanim zlecą się w zapomnienie i nigdy więcej ich nie zobaczyć. Potwierdzono ocenę temperatury; ta mata była w stanie znieść „przypadki" lutowania i lutowania żelaza w wysokiej temperaturze. Doskonała cena, otrzymany na specjalne z Banggood, dobrze zapakowany, szybka wysyłka i świetny produkt! Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
  • 07/02/2021

    Przybyło ze śladami. Wygląda na to, że ktoś już go używał. W pełni nieszczęśliwa. Musiałam czekać tak długo, żeby ją dostać i wiem, że muszę to odesłać... Dziękuję za przesłanie czegoś nowego następnym razem. Jest głęboko w środku.

    Komentarze
  • 04/01/2021

    👍🙏❤️ Najszybsza dostawa!!! Jestem coraz bardziej zadowolony z pozycji na Banggood!! Zarówno w jakości, szybka dostawa i bardzo pomocna usługa bez znaczenia: Jeśli masz jakieś pytania, lub problem

    Komentarze
  • 04/01/2021

    👍🙏❤️ Najszybsza dostawa!!! Jestem coraz bardziej zadowolony z pozycji na Banggood!! Zarówno w jakości, szybka dostawa i bardzo pomocna usługa bez znaczenia: Jeśli masz jakieś pytania, lub problem

    Komentarze
  • 03/07/2020

    Zamówienie jest dobrze spakowane, ale jest jedna wada: jest brzydki zapach i ogólnie umyłem go zmywarką i wysuszyłem na zewnątrz. Dziękuję bardzo za opiekę nad tavarem.

    Komentarze
  • 29/07/2020

    Produkt otrzymany w idealnym stanie. Pasuje do tego, który jest ogłoszony w twoim opisie. Doskonała jakość i wysoka cena.

    Komentarze
  • 30/07/2020

    Bardzo szybka wysyłka, dobra jakość, ale zapachy, dlatego neutralna ocena tylko 3 gwiazdki!

    Komentarze
  • 22/06/2020

    Po prostu idealnie!!!

    Komentarze
  • 18/06/2020

    Wygląda na przyzwoitą jakość! Dobry kolor dla widoczności komponentów, czuje dokładnie jak silikon powinien. Polecam!

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,133
    • Ft5,177
    • Ft1,724
    • Ft2,299
    • Ft5,753
    • Ft2,587
    • Ft1,119
    • Ft1,920
    • Ft2,875
    • Ft1,022
    • Ft10,933
    • Ft1,724
    • Ft2,012
    • Ft2,012
    • Ft11,796
    • Ft3,453
    • Ft16,401
    • Ft2,875