Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(5684)
  • Obrazy
  • Wideo(12)
  • All Star
    • All Star(5684)
    • 5 Star(5492)
    • 4 Star(168)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    Bardzo przydatny produkt, „must have" zwłaszcza do pracy lutowniczej. Przydatne „przedziały" bardzo przydatne zwłaszcza przy szybkich naprawach - miło być w stanie umieścić śruby i małe części gdzieś, zanim zlecą się w zapomnienie i nigdy więcej ich nie zobaczyć. Potwierdzono ocenę temperatury; ta mata była w stanie znieść „przypadki" lutowania i lutowania żelaza w wysokiej temperaturze. Doskonała cena, otrzymana na specjalne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Silikonowa mata dotarła bardzo dobrze zapakowana, więc nie uszkodzono miękkiego materiału podczas transportu. Dostawy miały miejsce wcześniej niż się spodziewano. Jakość maty silikonowej wydaje się być OK, ale powierzchnia robocza jest nierówna wykończona. Również linijka może być bardziej przegubowa, ponieważ jest ledwo zauważalna w normalnym stanie oświetlenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Przybyło ze śladami. Wygląda na to, że ktoś już go używał. W pełni nieszczęśliwa. Musiałam czekać tak długo, żeby ją dostać i wiem, że muszę to odesłać... Dziękuję za przesłanie czegoś nowego następnym razem. Jest głęboko w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    👍🙏❤️ Najszybsza dostawa!!! Jestem coraz bardziej zadowolony z pozycji na Banggood!! Zarówno w jakości, szybka dostawa i bardzo pomocna usługa bez znaczenia: Jeśli masz jakieś pytania, lub problem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    👍🙏❤️ Najszybsza dostawa!!! Jestem coraz bardziej zadowolony z pozycji na Banggood!! Zarówno w jakości, szybka dostawa i bardzo pomocna usługa bez znaczenia: Jeśli masz jakieś pytania, lub problem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Jakość wydaje się w porządku, opakowanie było nieco proste (tylko zwykły plastik), a sama podkładka była składana na pół wewnątrz opakowania zewnętrznego. (byłoby lepiej, gdyby był zwijany cylindrycznie, aby zapobiec odkształceniu).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    perfect size for my small table. the holders are convenient for screws or other things.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Ładny produkt, bardzo przydatny. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Bardzo praktyczne i przydatne do codziennej pracy, nie jest zbyt małe, wystarczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Szybko przybył z UPS (tylko 3 dni) z Polen. Dziękuję BG. Nie mogę się doczekać, aby go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 829
    • Ft6 409
    • Ft1 530
    • Ft1 829
    • Ft6 104
    • Ft3 170
    • Ft2 464
    • Ft1 933
    • Ft3 356
    • Ft28 756
    • Ft2 266
    • Ft12 211
    • Ft2 818
    • Ft15 161
    • Ft1 524
    • Ft6 104
    • Ft3 170
    • Ft10 223