Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    Bardzo przydatny zestaw wytrychów. Dostarczone szybko. Dobrze spakowana. Wiele różnych wytrychów na prawie wszystkie odpowiednie zamki, jakie mam. Próbowałem ich ostatnio i odblokowałem 3 zamki bez problemów. Zupełnie jak na Youtube. W moim mieście widziałem ten sam zestaw, ale za cenę dwukrotnie wyższą. Dzięki za dobry zestaw! Gorąco polecam do kupienia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Przybyłem do Kazachstanu szybko, jakość jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2017

    Спасибо набор пришёл быстро принесли прямо домой. От заказа до прихода курьера прошло четырнадцать дней!!! Набор норм напарник уже несколько лет пользуется и сам тоже таким открывал много раз. Качеством и разнообразием отмычек доволен!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2017

    Отличный набор, занимаюсь аварийным вскрытием и давно пользуюсь таким набором, заказал уже не один на нашу фирму - качество на 5+!!! Рекомендую, берите, не пожалеете!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    witam po ok 3 tygodniach dotarł wreszcie nowiutki zestaw picks ,super materiał godny polecenia odporny na wyginanie idealny do otwierania awaryjnego zamków polecam pozdrawiam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2016

    The set arrived timely, the packaging was not damaged. The quality perceived is very good I'm looking forward to test all the picks with my locks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Dobra, dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • sirVIP4
    SE
    20/02/2021

    👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2016

    If you can't get in to a lock with this set, the problem isn't with the tools... The handles are very nice, and in playing around with some simple locks I have laying around, they work well. I don't have any locks for some of the more exotic tools in here, a situation I'll have to fix. It is a great set - quality with nice handles, and even a case to keep them in good shape.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 328
    • Ft3 299
    • Ft6 111
    • Ft11 621
    • Ft23 553
    • Ft8 076
    • Ft9 441
    • Ft4 714
    • Ft4 611
    • Ft45 930
    • Ft7 158
    • Ft4 724
    • Ft3 878
    • Ft7 859
    • Ft6 620
    • Ft22 880
    • Ft3 724
    • Ft19 974