Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(853)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(853)
    • 5 Star(819)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2020

    Ergonomiczne i dobre. Moim jedynym problemem jest to, że najmniejszy Ferrel jest trochę mały, a najmniejszy jest trochę duży. Miałem nadzieję użyć tego do malinowego pi jeden trop, wtedy jest za duży. A w przypadku stereo samochodowego jest za małe. W przeciwnym razie dokładnie tak, jak w reklamie. Wszystko w dobrej jakości i uchwyty wystarczająco długo, aby uzyskać jakąś przewagę podczas karbowania. Nietrudno o perfekcyjnie dobrane kable.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Uwaga na Turków. Byłem podekscytowany tym produktem. Próbowałem na kablu 0,75. But i kabel są tak ciasne, że nigdy nie wypuszcza kabla. Utkwił jak pies. Zamówiłam rejestr paczek. Jeśli chcesz zamawiać paczki lotnicze, to nie powinieneś pokrywać odpraw celnych. Na produkcie jest pieczątka, jest cło, a ja zapłaciłem 20 l podatku od tego produktu. Zamówiłem go 21 lutego. Przybył do Izmiru 5 marca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Bardzo dobry produkt. Dobre materiały. Zacisk działa doskonale i karbuje terminale dobrze, ważne jest, aby wybrać odpowiedni rozmiar dla każdej innej sekcji kablowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Złożyłem zamówienie w poniedziałek rano i przyszło w piątek. 4-6 Napisali dzień roboczy na dostawę w 4 dni. Wygląda dobrze. Część szczypca jest dość masywna. Wiosna okazuje się silna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Przesyłka była szybka, a produkt ładnie zapakowany. Jakość jest dobra i działa dobrze. Ma mechanizm blokujący, a następnie karbowany, więc zawsze można zrobić idealne karbmp. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Jó minőség. Állítható erő. Itthon az érvéghüvely többe kerülne mint itt a komplett csomag, fogóval, dobozzal. Jó vétel volt. 3 munkanap alatt megjött Spanyol taktárból. 10 es méretet is viszi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Bardzo zadowolony z niego, używany do karbowania złączy na mojej tablicy Creality 4.2.2, jak widać na zdjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Super szybka i dobra jakość szkoda, że wysyłka rozbiła pole wskaźników, ale poza tym wszystko jest OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość i wytrzymałość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Produkt przybył szybko i jakości dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,940
    • Ft5,282
    • Ft2,332
    • Ft6,152
    • Ft1,551
    • Ft11,624
    • Ft2,484
    • Ft1,147
    • Ft4,038
    • Ft4,038
    • Ft1,551
    • Ft4,660
    • Ft4,038
    • Ft9,634
    • Ft4,349
    • Ft3,728
    • Ft4,421
    • Ft46,630