Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(937)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(937)
    • 5 Star(899)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/03/2021

    Uwaga na Turków. Byłem podekscytowany tym produktem. Próbowałem na kablu 0,75. But i kabel są tak ciasne, że nigdy nie wypuszcza kabla. Utkwił jak pies. Zamówiłam rejestr paczek. Jeśli chcesz zamawiać paczki lotnicze, to nie powinieneś pokrywać odpraw celnych. Na produkcie jest pieczątka, jest cło, a ja zapłaciłem 20 l podatku od tego produktu. Zamówiłem go 21 lutego. Przybył do Izmiru 5 marca.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Doskonałe narzędzie do zaciskania drutu do końca drutu, aby umożliwić łatwe rozłączenie drutu w bloku śrubowym itp. Narzędzie do zagniatania i żeliwo są dobrze zapakowane w standardową plastikową torbę Banggood. W środku torby znajduje się pudełko. Wewnątrz pudełka znajduje się narzędzie do zagniatania, wewnątrz własnego opakowania i żelazko o różnych rozmiarach, w swoim własnym plastikowym pudełku. Samo narzędzie jest wytrzymałe i wytrzyma wiele lat użytkowania. Żelazko dostępne są w wielu rozmiarach odpowiadających standardowym rozmiarom drutu dla wygody. Bardzo zadowolony z tej kombinacji i stanie się on częścią wielu projektów w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Jestem naprawdę zaskoczony, że to, co zamówiłem w dniu 29-07-2021 jest już w domu dzisiaj 03-08-2021. Od razu zaczęłam pracować z moimi nowymi obcęgami i muszę powiedzieć, że jestem bardzo szczęśliwa. Najlepsze pochwały dla BANGGOD.COM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Bardzo dobry produkt. Dobre materiały. Zacisk działa doskonale i karbuje terminale dobrze, ważne jest, aby wybrać odpowiedni rozmiar dla każdej innej sekcji kablowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Złożyłem zamówienie w poniedziałek rano i przyszło w piątek. 4-6 Napisali dzień roboczy na dostawę w 4 dni. Wygląda dobrze. Część szczypca jest dość masywna. Wiosna okazuje się silna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Przesyłka była szybka, a produkt ładnie zapakowany. Jakość jest dobra i działa dobrze. Ma mechanizm blokujący, a następnie karbowany, więc zawsze można zrobić idealne karbmp. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Jó minőség. Állítható erő. Itthon az érvéghüvely többe kerülne mint itt a komplett csomag, fogóval, dobozzal. Jó vétel volt. 3 munkanap alatt megjött Spanyol taktárból. 10 es méretet is viszi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Niesamowite narzędzie, kocham to, bardzo dobre obsługa proste działanie wiele klipsów naprawdę wartość dla pieniędzy ZALECANE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Bardzo zadowolony z niego, używany do karbowania złączy na mojej tablicy Creality 4.2.2, jak widać na zdjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Super szybka i dobra jakość szkoda, że wysyłka rozbiła pole wskaźników, ale poza tym wszystko jest OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 583
    • Ft7 184
    • Ft13 994
    • Ft15 887
    • Ft14 312
    • Ft6 876
    • Ft9 454
    • Ft10 469
    • Ft3 400
    • Ft3 400
    • Ft44 770
    • Ft6 050
    • Ft4 809
    • Ft11 789
    • Ft5 238
    • Ft6 876
    • Ft7 564
    • Ft2 945