Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1513)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1513)
    • 5 Star(1438)
    • 4 Star(68)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Doskonały przyrząd specjalnie skalibrowany do osłon termokurczliwych, szybko się ogrzewa i jest gotowy w kilka sekund. Materiał, z którym jest komponowany nie jest najlepszy, ale widać, że cena jest świetnym zakupem. Bardzo polecam. (tłumaczone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Szybko się rozgrzewa. Próbowałem chipa, i to się udało. Przyjechał również szybko do Turcji, ponieważ zawierał podatek przez bezpośrednie ładunki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Ładny produkt mam 65 tl na podatek rabatowy oryginalny produkt podgrzewa się szybko, ale podgrzewa do 250 makaronów podąża z rabatem od Super Turcja do zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Fantastyczny produkt, polecam wszystkim, ponieważ pokrywy okablowania jest doskonały! Wielkie podziękowania dla sprzedawcy i Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Bardzo miła jakość i działa dobrze. Nie robi się gorąco, ale dla wielkości i praktyczności myślę, że pasuje do celu. Działa bardzo ładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Dla kurczliwych torfowisk idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Szybki i dokładny sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    To działa jak czar, 👍 Należy uważać, aby nie używać go w sposób ciągły przez 10 min

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Najlepsza cena za pistolet grzejnikowy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Dobra jakość, szybka wysyłka!!! Jedynym minusem jest okropny zapach, kiedy jest w użyciu, ale myślę, że to dlatego, że jest nowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 835
    • Ft2 336
    • Ft11 499
    • Ft10 402
    • Ft5 083
    • Ft2 103
    • Ft7 249
    • Ft1 889
    • Ft2 645
    • Ft5 042
    • Ft5 798
    • Ft12 609
    • Ft3 781
    • Ft7 949
    • Ft23 645
    • Ft9 465
    • Ft2 721
    • Ft2 204