Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1980)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1980)
    • 5 Star(1857)
    • 4 Star(113)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Otrzymałem zamówienie w 8 dni niesamowicie szybko, produkt w solidnym plastikowym pudełku, zdjęcia działają, jak się wydaje, nie znam precyzji pomiaru, ale chyba nie powiedziałbym nic, jeśli nie mam poprawnego kalibracji. W moim warsztacie, kupiłem go za transport, w tym podatek, a Aras dostarczył ładunek, i nie było innego podatku, poza płatnością na stronie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Nie byłem pewien, czy będzie to rozsądne w punkcie cenowym i muszę powiedzieć, że jestem zaskoczony dokładnością i jakością budowy. Czuje się dobrze w rękach i działa zgodnie z opisem. Przyciski działają dobrze i mają zapasową baterię...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Witam, produkt zamówiony w dniu 03.02.2021 do ręki dostarczony w ciągu 8 dni Dziękujemy za prędkość, produkt wygląda dobrze i zdrowo, a jakość materiału zasługuje na jego cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    W końcu, zajęło mi to trochę czasu, ale warte swojej ceny. Kocham to do tej pory.Pakowanie było również nienaruszone i naprawdę ładny futerał, jak również

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Super szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Bardzo zadowolony z mojego zakupu, dobrej jakości i wystarczająco dokładne do nieprofesjonalnego użytku. Dobrze chroniona w kaburze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Przedmiot przyszedł w normalnych warunkach czasowych. Wygląda na bardzo jędrną i solidną. Niestety sprawa została złamana po przybyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    עושה רושם שמוצר טוב.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Dobry produkt wygląda na solidny i dopracowany w dobrym materiale, chociaż ekran przyszedł do mnie trochę porysowany nie wiem czy był w opakowaniu czy już pochodzi z produkcji, służy do perfekcji, ale biorąc pod uwagę warunki świata, myślę, że to normalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Bardzo miła i pomocna i doskonała jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,933
    • Ft2,465
    • Ft3,699
    • Ft7,401
    • Ft2,373
    • Ft14,806
    • Ft5,029
    • Ft4,933
    • Ft2,033
    • Ft1,540
    • Ft8,944
    • Ft18,508
    • Ft4,625
    • Ft22,519
    • Ft8,944
    • Ft20,668
    • Ft4,316
    • Ft6,784