Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2005)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2005)
    • 5 Star(1878)
    • 4 Star(115)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Otrzymałem zamówienie w 8 dni niesamowicie szybko, produkt w solidnym plastikowym pudełku, zdjęcia działają, jak się wydaje, nie znam precyzji pomiaru, ale chyba nie powiedziałbym nic, jeśli nie mam poprawnego kalibracji. W moim warsztacie, kupiłem go za transport, w tym podatek, a Aras dostarczył ładunek, i nie było innego podatku, poza płatnością na stronie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Witam, produkt zamówiony w dniu 03.02.2021 do ręki dostarczony w ciągu 8 dni Dziękujemy za prędkość, produkt wygląda dobrze i zdrowo, a jakość materiału zasługuje na jego cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    W końcu, zajęło mi to trochę czasu, ale warte swojej ceny. Kocham to do tej pory.Pakowanie było również nienaruszone i naprawdę ładny futerał, jak również

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Super szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Bardzo zadowolony z mojego zakupu, dobrej jakości i wystarczająco dokładne do nieprofesjonalnego użytku. Dobrze chroniona w kaburze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Przedmiot przyszedł w normalnych warunkach czasowych. Wygląda na bardzo jędrną i solidną. Niestety sprawa została złamana po przybyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    עושה רושם שמוצר טוב.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Dobry produkt wygląda na solidny i dopracowany w dobrym materiale, chociaż ekran przyszedł do mnie trochę porysowany nie wiem czy był w opakowaniu czy już pochodzi z produkcji, służy do perfekcji, ale biorąc pod uwagę warunki świata, myślę, że to normalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Otrzymany produkt i jakość doskonałe Wiggy ma baterię Jestem bardzo szczęśliwy dzięki Bangwood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Produkt otrzymany i jest zgodny z opisem, ma dobrą prezentację i jakość, dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 841
    • Ft1 813
    • Ft5 446
    • Ft7 263
    • Ft2 443
    • Ft14 831
    • Ft5 676
    • Ft4 841
    • Ft2 095
    • Ft1 517
    • Ft19 070
    • Ft5 144
    • Ft18 162
    • Ft7 868
    • Ft23 005
    • Ft18 162
    • Ft14 226
    • Ft12 107