Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(332)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(332)
    • 5 Star(296)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2021

    Fantastyczny zestaw kluczy napinanych. Niektóre czarownice nie mam pojęcia co do ich funkcji, ale jestem gotów się nauczyć. Zakupiłem je, jak już kupiłem zestaw do otwierania zamków, ale okazało się, że do otwierania zamków potrzeba kilku różnych kluczy naprężających, a te w tym zestawie doskonale wzmacniają drugi zestaw. Wskazówki na temat użycia kluczy napinanych można znaleźć w tym filmie na YouTube... https://www.youtube.com/watch?v=V8KfWPKMuc8 Ten film jest autorstwa prawnika od wytrychu i jest inspiracją dla mojego zakupu tych i innych zestawów do otwierania zamków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Jest to świetny zestaw napinaczy, są 2 w cenie, że nie wiem co zrobić z, ale reszta będzie mile widziany dodatek do mojego zestawu! Te batoniki Z są niesamowicie wołowe i jędrne, moim zdaniem o wiele ładniejsze, niż zwykłe elastyczne. Jest w ładnym, przezroczystym plastikowym futerale. To jest zestaw, którego potrzebujesz, jeśli kupujesz wszystkie swoje typy tutaj. To jest dokładnie produkt, na który liczyłam i oczekiwałam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Dobry materiał, bardzo solidny, i istnieje wystarczająca różnorodność i grubość na 99% wspólnych potrzeb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Właśnie to mam. Przybył szybciej niż oczekiwano. Narzędzia wydają się solidne i są bardzo zróżnicowane. Jeśli coś się stanie, zmienię ocenę, ale na razie jest 5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Bardzo wytrzymałe, a zdjęcia nie oddają sprawiedliwości. Wielki asortyment grubości i kształtów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    surprised by the quality of the materials. excellent! would order again

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2019

    These tension wrenches are great for picking dimple locks. Good value for money. It’s a great set. Sadly the little plastic box arrived cracked (pictures). I hope DANIU will also make a top of the keyway Pry-bar tensioning set (like the ones from Sparrow, Multipick or the peterson flat 5 set) and then I will also buy that ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    Fast shipping from the UK to the Netherlands. The thick tension tools feel solid and stiff enough to handle a fair amount of picks. Sadly it arrived incomplete "13 pieces " instead of 14, but i´m sure this will be resolved with the customer-serves.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2020

    Brakuje kawałka, więc nie polecam sprzedawcy. Wydają się być dobre, ale są delikatne. Więcej może działać bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2016

    Great quality. Pretty much a bar for every occasion. Top of the line Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 039
    • Ft5 147
    • Ft3 673
    • Ft57 924
    • Ft8 084
    • Ft5 102
    • Ft58 220
    • Ft3 383
    • Ft2 015
    • Ft6 044
    • Ft4 268
    • Ft12 862
    • Ft2 852
    • Ft10 656
    • Ft5 143
    • Ft3 657
    • Ft3 304
    • Ft2 543