Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(242)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(242)
    • 5 Star(207)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2021

    Jeszcze nie próbowałem. Mam nadzieję, że się uda!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Klonowanie karty zajęło 5 sekund. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Proste, ale działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Wszystko wygląda dobrze! Zrobiłem krótki test: wydaje się czytać, pisać, ale nic się nie dzieje. Potrzebuję więcej instrukcji! Wrócę z wiadomościami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2017

    Быстро отправлен заказ.Хорошо упаковано. Отличная цена и качество. Всё как в описании.Быстрая доставка. РЕКОМЕНДУЮ! 5*****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2017

    Программирует на трех диапазонах В работе проверил на дублировании ключей к подъезду. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2017

    Получил RFID ID Card Reader/Writer/Copier SK-658. Доставлено очень быстро (11.11-21.12 в Санкт-Петербург, Россия), несмотря на Новогодние праздники. Использовал Standard Shipping даже без отслеживания посылки. Упаковано в коробочку в комплекте с 12 заготовками ключей и краткой инструкцией. Устройство работает превосходно! Все кнопки интуитивно понятны: Ait - выбор частоты, Read - чтение ключа, Write - запись ключа. Нажимаете кнопку Alt и перебираете частоты (у меня все мои ключи имели частоту 125 MHz). Выбрав частоту подносите свой ключ к дну устройства и нажимаете Read. Звучит Be-Be-Be, если считывание удалось и выбрана верная частота. Далее берете заготовку нового ключа, подносите ее к дну устройства и нажимаете Write. Звучит Be-Be-Be, если копирование было успешно. Заготовки r\w ключей можно заказать здесь же на Banggood или купить в мастерской. Спасибо громадное продавцу! Всем рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JKLVIP3
    FR
    17/10/2018

    Ce produit n'a pas fonctionné avec le badge que je voulais copier (model Intratone Mifare) mais fonctionne très bien avec les badges avec 10 valeurs décimales, fournis avec le copieur.. Verification avec RFID reader USB sur windows.(Test OK)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2018

    Very small but very usefull.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2018

    I did not think it would work fine. I've seen here good reviews product think about trying. It does not matter if I order it! Everything works perfectly! I recommend everyone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 465
    • Ft3 643
    • Ft3 785
    • Ft2 630
    • Ft12 395
    • Ft20 051
    • Ft4 429
    • Ft3 277
    • Ft10 207
    • Ft2 914
    • Ft6 627
    • Ft7 258
    • Ft5 680
    • Ft28 802
    • Ft11 047
    • Ft14 914
    • Ft35 366
    • Ft4 088