Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(731)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(731)
    • 5 Star(681)
    • 4 Star(46)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Te kilofy są całkiem dobre i wygodne w użyciu z silikonowymi rękawami lub bez. Jednak materiał może być trochę trudniejszy, łatwo jest zginać kilofy przy użyciu większego napięcia. (lub przy nauce i próbie wybrania fragmentu tekstu zamiast przycisku klucza :-) ) Zestaw zawiera bardzo dużą różnorodność haczyków, jednak znalazłem zaokrąglone łatwo zsunąć się z klawiszy, przez co trudniej jest otworzyć zamek przy użyciu większego napięcia - zamiast zaokrąglonych haczyków można by dołączyć kilka grabi. Brakuje mi też przynajmniej jednej górnej części napinacza, w tym dolnego napinacza często się wyślizgują, gdy próbują używać ich jako napinaczy TOK. W sumie całkiem dobry zestaw wyjściowy, który nie rujnuje portfela i nie musisz płakać, gdy zginasz lub złamać kilof podczas nauki wybierania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Kupiłem je po obejrzeniu recenzji The Lockpicking Prawnicy, nie próbowałem ich jeszcze, ale wydają się być bardzo ładne jak na pieniądze, które zapłaciłem, dwa typy były trochę wygięte, ale nic poważnego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Kiedy otworzyłam paczkę, rozebrano zamek, ale rozpięcie i przepięcie nie rozwiązało problemu. Niektóre kilofy były lekko wypaczone, ale można je zgiąć z powrotem przy odrobinie wysiłku. Właściwie to dość trudno się zgiąć bez narzędzi. Ładna różnorodność kilofów, i najlepszy typ grabi, o jaki można prosić. Paski napinające pozostawiają wiele do życzenia, polecam wybrać inny zestaw do tego, może płaski. Najgrubszy napinacz jest moim ulubionym, a ja próbowałem zgiąć jeden koniec szczypcami bez skutku. Bardzo wytrzymały, więc nie narzekam. Plastikowe okładki sprawiają, że kilofy są wygodniejsze w dłoni podczas długich sesji, ale trzeba je usunąć, aby umieścić kilofy z powrotem w walizce. Może z czasem elastyczny będzie się rozciągał i będzie łatwiej, ale na razie ustawiłem walizkę jak na zdjęciu. Dwa typy obok grabi są moim ulubionym, a dwa plastikowe pokrowce schowane w walizce dla łatwego dostępu. Gdyby to był zestaw za 40 dolarów, byłoby 4/5 z wszystkich podanych powodów, ale jak na tę cenę, jakość jest absolutnie niesamowita! Zdecydowanie polecam każdemu nowiutkiemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Bardzo ładny zestaw! Kupiłem ten zestaw, bo LockPickingLawyer użył go na jednym ze swoich filmów. Zakładanie czerwonych rączek to ból. Ale udało mi się otworzyć pierwszy zamek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Jeden z najlepszych zestawów Single Pin Pick (SPP) można kupić... Wspaniałą rzeczą w tym zestawie z Banggood jest to, że jest to jeden z najbardziej przystępnych zestawów dostępnych, wszędzie. Jakość stali nierdzewnej, jakość wykończenia krawędzi, ogromny wybór końcówek i całkiem dobra walizka sprawia, że to najlepszy zestaw SPP dostępny dziś w internecie... kropka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Otrzymałem produkt kilka dni temu i w końcu miałem okazję go przetestować. Muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony, ponieważ jest to świetny zestaw kilofów, który bardzo mi się podobał. Załączone gumowe uchwyty są stosunkowo wygodne, chociaż zapobiegają łatwemu zamontowaniu kilofów w pasku. Sprawa, w której przychodzą jest również ładna, funkcjonalna i dobrze wykonana. Jedyne co chciałbym zobaczyć to różnice w grubości kilofów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Uważam to za 4,5 gwiazdki. Kilka kilofów jest trochę wygiętych. (widzisz, że niektóre nie leżą płaskie i rzucają cień na moim zdjęciu) Ale pewnie mogę je z powrotem wygiąć. Byłoby miło, gdyby było więcej pasków napinających, ale wiele różnych można zamówić oddzielnie, więc nie zamierzam odejmować za to punktów. Przybył szybciej niż się spodziewaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Otrzymane dokładnie tak jak reklamowano i jakość jest dobra. To było 27 tysięcy centymetrów (0,686mm), co jest grubsze niż moje typy Sparrows. Świetna sprawa i ogólnie dobry zestaw do posiadania. Kupiłem jeden dla mojego brata, który też jest początkującym. Jestem zadowolony z tego zestawu. Lock Picking Prawnik recenzja tego zestawu sprawiła, że dostałem go jako codziennego zestawu do nadużyć i zapisywania moich kilofów Sparrows (odciążyć ich).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Całkiem nieźle. Uczciwa cena. Świetny wybór haczyków. Rączki są ładne. Cieszę się, że je kupiłem. Szybka dostawa, świetne materiały, ładne profile

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo dobry produkt. Czują się świetnie w dłoni i za cenę, jaką mają są wspaniałe. Mają mały problem z tym, że nie są jednym kawałkiem, a jednym z ogórków „tańczy" i jest bezużyteczny, ale kilka punktów spawania to wzmocni. Reszta jest idealna. Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 543
    • Ft7 324
    • Ft4 946
    • Ft3 920
    • Ft2 818
    • Ft7 324
    • Ft4 577
    • Ft2 821
    • Ft4 586
    • Ft7 840
    • Ft10 576
    • Ft2 922
    • Ft6 701
    • Ft5 273
    • Ft5 285
    • Ft2 635
    • Ft8 106
    • Ft3 355