Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Narzędzie jak jest w opisie dziękuję bardzo, polecam produkt I zadowolony szybka wysyłka...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Dobra jakość za cenę. Będzie potrzebował trochę szlifowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Przysłali mi coś, co miało złamany kawałek.. To jest następca. Dzięki za rozwiązanie tego dla mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Zgodnie z oczekiwaniami, dobra cena. Potrzebne jest szlifowanie. Tylko 2 prawe flagi, i 5 w lewo... Wydaje się, że to błąd, 2 pół diamentów i strita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Przez bardzo długi czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MAMU
    TH
    20/10/2017

    Receive excellent service.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2016

    I've tried a few dimple sets and this is by far one of the best sets. The shafts need a little rounding to slick them up and give you a better feel in the locks, but most commercially produced picks do.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2017

    Handles are outstanding but picks need to be polishing and some need to be thinner. Tool definitely require some different casing. Some picks do not have practical use like half diamond for example.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2016

    Quality items in a nice compact case. Tips required minimal finishing and extremely please with the visual appearance. Tips can be removed and replaced at will. Would have preferred more left flags to right flag but these tools are awesome. Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Dobra jakość, dobra jakość Dokładnie jak na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.71
    • US$24.99
    • US$32.26
    • US$17.31
    • US$14.75
    • US$44.11
    • US$33.59
    • US$7.55
    • US$12.39
    • US$27.99
    • US$16.96
    • US$34.64
    • US$21.74
    • US$7.84
    • US$28.86
    • US$24.48
    • US$10.99
    • US$45.99