Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Narzędzie jak jest w opisie dziękuję bardzo, polecam produkt I zadowolony szybka wysyłka...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Dobra jakość za cenę. Będzie potrzebował trochę szlifowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Przysłali mi coś, co miało złamany kawałek.. To jest następca. Dzięki za rozwiązanie tego dla mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Przez bardzo długi czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2017

    Handles are outstanding but picks need to be polishing and some need to be thinner. Tool definitely require some different casing. Some picks do not have practical use like half diamond for example.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2016

    I've tried a few dimple sets and this is by far one of the best sets. The shafts need a little rounding to slick them up and give you a better feel in the locks, but most commercially produced picks do.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MAMU
    TH
    20/10/2017

    Receive excellent service.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Dokładnie tak jak opisano i całkiem zadowolony z jakości. Niektóre prace wykończeniowe będą musiały być wykonane, ponieważ mają bardzo szorstkie krawędzie, ale to było oczekiwane i nie może być utrzymane w stosunku do tak obniżonej ceny. Do tej pory byłem bardzo zadowolony z produktów Daniu i Banggood za ich szybko! Uwaga: Nie są one oznakowane z „DANIU", ale zamiast tego ma „Honest Dong Shi" na obudowie i pikseli. Jestem na tyle dziecinny, żeby się z tego śmiać, inni mogą nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Jest to przyzwoity produkt o dobrej jakości materiału zwłaszcza na początek, jedyną wadą jest fakt, że pręty są prostokątne znaczenie trzeba je dostosować do okrągłego papieru ściernego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Bardzo wysoka jakość zestawu, napięte w ogóle super, do wszystkich polecam tego sprzedającego, sukces w otwieraniu zamków perfo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 583
    • Ft4 380
    • Ft3 404
    • Ft4 609
    • Ft7 508
    • Ft5 684
    • Ft5 362
    • Ft4 609
    • Ft12 517
    • Ft10 535
    • Ft7 431
    • Ft4 652
    • Ft6 018
    • Ft3 714
    • Ft3 977
    • Ft2 862
    • Ft4 643
    • Ft7 121