Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(834)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(834)
    • 5 Star(807)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/09/2021

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Przybyło dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Świetny 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2017

    Materiale di,buona qualità,ne sono molto sodisfatto, i cavi utilizzati per montare delle Antenne sulle mie Radio Control sproviste di antenna esteriore, Aumentanto la distanza tra il Trasmettitore ed il QUadricottero.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2017

    Me llegaron las 3 antenas que encargue, para ponerlas en mi control Devo 7e, tiene buena apariencia y buena calidad, espero funcionen bien, gracias bangoood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2017

    I bought it because want to extend of range for my H31 transmitter! Job is success! This cable with connection was very easy to install into transmitter! With wifi antenna the range is more than 300meter! Can use it for FPV fly! Recommend it for you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2019

    Esta vez han venido bien, con la conexión interior macho, con pinchito vamos, aunque las pedí rp-sma no vinieron así, con rosca macho fuera y pincho dentro, cuidado con esto, y luego buscas por internet y cuidado! en muchos sitios viene también mal descritos todos los tipos de conectores de este tipo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2018

    منتوج رائع ومفيد جدا و ذو جودة عالية وعملي. بنسب لثمن مرتفع قليلا

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2017

    I use it to improve the range of my Flysky FS I6 with better antennas, works great. Je l'utilise pour améliorer la portée de ma Flysky FS I6 avec de meilleures antennes, ça fonctionnes bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 455
    • Ft9 545
    • Ft67 473
    • Ft11 137
    • Ft24 505
    • Ft5 408
    • Ft10 818
    • Ft10 182
    • Ft60 117
    • Ft24 260
    • Ft21 958
    • Ft11 137
    • Ft23 231
    • Ft10 500
    • Ft10 290
    • Ft24 186
    • Ft77 976
    • Ft1 878