Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1288)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1288)
    • 5 Star(1266)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • Vodkar
    FR
    2020-04-02 03:53:25

    Conforme à la description.

    Komentarze
  • iweywei
    ID
    2020-07-21 07:15:27

    as descriptions..ok.

    Komentarze
  • Aungmm
    MM
    2019-11-06 04:03:43

    arrived now

    Komentarze
  • 2018-05-07 03:59:52

    aslında yanlış bir ölçü almışım sonradan farkettim ama eğer RC hobi ile uğraşıyorsaniz mutlaka elinizin altında olması gerekiyor. mesela vtx03 e bağlayıp kendi anteninizi takmak için kullanabilirsiniz. takipsiz aldım 1 dolara. 1 ay gibi bir sürede geldi ama etikette bulunduğum ilçe yazılmamışti Allah'tan posta kodu vardı yanına eklemiş posta koduna bakarak ilçeyi postacı kardeşlerimiz. yoksa arada gitmişti yanlış adresten. dikkat et banggood adresi eksik yazmışsın

    Komentarze
  • 2018-01-06 08:31:09

    Delivered in 8 days to local Gati courier branch (India) dated 30/12/17. but i received after 7 days of delivered. i.e. 06/01/18. As per Gati courier that they could not notify me as there was no others orders to deliver in my area therefore he was waiting for that. and today after 7 days Gati courier called me. Built quality is Good. Nice packing. thanks bangood.

    Komentarze
  • 2018-10-29 11:12:04

    viel kann man zu einem Kabel nicht sagen. Artikel kommt wie beschrieben. Kabel ist gut verarbeitet. die Länge des Kabels beträgt etwa 9 cm. Preis leistung 1A

    Komentarze
  • 2018-05-05 06:16:18

    La proxima vez con el cable mas corto, para un mini drone es excesivamente largo. The next time with the shortest cable, for a mini drone it is excessively long.

    Komentarze
  • 2018-02-03 02:41:18

    Доставка 16 дней! Упаковано хорошо все дошло без повреждений Недорогой разъем с кабелем для установки на Таранис Рекомендую!

    Komentarze
  • 2018-01-28 02:39:20

    БЫСТРАЯ ДОСТАВКА ОТЛИЧНОЕ КАЧЕСТВО. ПРИПАЯЛ НА ПУЛЬТ ДЛЯ BUGS3. ТЕМ САМЫМ УВЕЛИЧИЛ ДАЛЬНОСТЬ

    Komentarze
  • 2018-01-09 01:24:43

    Отправили быстро трекера не было но дошло быстро упаковка отличная и качество товара тоже рекомендую продавца.

    Komentarze
Show:

    Go to page

    Go

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,240
    • Ft1,646
    • Ft9,921
    • Ft622
    • Ft1,871
    • Ft2,184
    • Ft1,246
    • Ft731
    • Ft8,428
    • Ft622
    • Ft934
    • Ft1,246
    • Ft1,246
    • Ft934
    • Ft4,011
    • Ft1,246
    • Ft3,433
    • Ft669