Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(346)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(346)
    • 5 Gwiazda(334)
    • 4 Gwiazda(10)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2021

    Zestaw posiada różne bezpieczniki dla waszych urządzeń. Przetestowałem większość z nich i nie znalazłem wadliwego. Mam kilka starych urządzeń, które nie działały z powodu spalonych bezpieczników. Leżały w moim magazynie, więc je wskrzeszę. Gorąco polecam ten zestaw bezpieczników za bardzo niską cenę w porównaniu do bardzo dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    excellent fuses kit at excellent price. Nice box, wide range from 200mA to 20A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2018

    For the right price! 100 fuses in the box, between 0.2A and 20A (Fast blow...) Lot of debris in the tube (as seen in the macro shot) but what to expect?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2023

    Odpowiada to opisowi. Wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2023

    To był naprawdę produkt, który powinien znaleźć się w moim warsztacie. Produkt został dostarczony w stanie nienaruszonym i w rozsądnym terminie. Pudełko ma rację, zawartość jest solidna. Ale jeszcze go nie testowałem. Cena powinna być nieco niższa. Dzięki sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Zalety: - Wspaniała odmiana - Małe plastikowe pudełko z tworzywa sztucznego Po użyciu, ulepszę moją recenzję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Szybka dostawa, niesamowita obudowa i wiele różnych rodzajów bezpieczników

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Rekomendowany producent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2019

    My heater stopped working during winter. One fuse was blown, I had one spare laying around. A kit like this is a must. Buy once - have it forever.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$12.52
    • US$4.59
    • US$14.94
    • US$3.44
    • US$4.59
    • US$4.99
    • US$3.99
    • US$5.99
    • US$6.92
    • US$6.92
    • US$17.24
    • US$3.67
    • US$5.76
    • US$23.09
    • US$15.00
    • US$9.23
    • US$5.99
    • US$23.99