Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(182)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(182)
    • 5 Star(176)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2019

    All right! DANIU 1 Set P6100 DC-100MHz Oscilloscope Probe 100MHz Scope Clip Probe for Tektronix. ID: 1157645 Fast Delivery. Excellent packaging. Cheap. Excellent materials, good workmanship. Thank you so much Bang Good!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2017

    I bought this as an addition for my JYE Tech DSO138 DIY Digital Oscilloscope. It is working as it should. And the price is really good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Очень быстрая доставка с отслеживаемым трекномером. Товар полностью соответствует описанию.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Złe, niebezpieczne opakowanie. Sonda została uszkodzona podczas transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2019

    Nem torzít (illetve nem tapasztaltam), hobbi célra lett véve.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2017

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2017

    Заказывал для замены штатных в конструкторе DS0138. Очень удобный щуп, с насадками, для защиты от случайного закорачивания. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2016

    Мне очень понравился, миниатюрный, компактный, со своими обязанностями справляется на отлично, рекомендую. Доставка в Россию за 7 дней, очень оперативно.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2017

    I needed an extra probe for my Rigol scope. This is the same quality as came with my Rigol. Easy to calibrate and accurate to use. Fast delivery and nicely priced.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Zgodnie z zapowiedzią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.62
    • US$9.38
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$10.38
    • US$19.99
    • US$9.23
    • US$8.31
    • US$7.99
    • US$10.38
    • US$20.78
    • US$32.33
    • US$7.99
    • US$100.47
    • US$11.54
    • US$192.87
    • US$143.21
    • US$69.99