Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(995)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(995)
    • 5 Star(950)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Przyzwoity test. Podoba mi się punkt na ich końcu do szturchania w małych terminalowych blokach. Sondy są niskiej jakości, podczas gdy kable wydają się doskonałe. Zmierzyłem 0,4hm oporu na dwóch tropach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Idealne sondy testowe, idealnie pasują do mojego multimetru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Good quality, wires seems to be a heavy duty and will last for a long time

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Przybył bardzo szybko i w doskonałym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Jak w opisie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2017

    Удобные щупы для мультиметра. У этой модели очень тонкие наконечники, что позволяет воткнуться в тонкие коннектора. Сопротивление замкнутых щупов примерно 0,2 Ом. Заменил старые щупы у мультиметра, т.к. для большинства моих задач нужны именно тонкие. Очень рекомендую к покупке - крайне полезная модель.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2019

    I had some doubts when I ordered this item as in many local shops they sell some low quality cables for similar price and they break easily. This is quite nice cables. Feel solid. Measure endings are really nice. Unfortunately, for my multimeter it did not feet well and I needed to cut a bit the plastic/gum endings which go to multimeter and now it works like a charm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2018

    I will use it to replace my original Fluke Probe for electronic use. I will keep my original for electric work has the tip is more rugged and they are 53 inch longer. Fantastic for the price, the fitting, length, diameter and tips are perfect. On Ohm reading I have 0.0 compare to 0.1 for the original Fluke probes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2018

    Universal Multimeter Test Probe Je odlican proizvod koji bez problema pasuje na moj multimetar uredjaj, iglice su tanke i mogu da dopru do bilo koje elektronske komponente za merenje. preporucio bih svakom ko se bavi elektronikom da uzme ove kablove kao rezervni set za svoj uredjaj. Preporuka svima...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 041
    • Ft3 023
    • Ft2 265
    • Ft1 831
    • Ft18 339
    • Ft3 054
    • Ft1 831
    • Ft5 041
    • Ft2 351
    • Ft2 351
    • Ft3 023
    • Ft2 687
    • Ft3 023
    • Ft5 194
    • Ft4 032
    • Ft2 687
    • Ft2 687
    • Ft20 479