Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(283)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(283)
    • 5 Star(254)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Niemową, przerażającą. Recenzja mojego kanału na Youtube Andoni Arriaga

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Zgodnie z opisem i zdjęciami, działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2017

    Светит ярко. Три режима стандартное моргание быстрое моргание и прото горит. Выглядит круто. как у настоящих яиц одно выше другое ниже. Рекомендую очень класная и нужная вещь.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2016

    Luce notturna per bicicletta, a sentire i cinesi assomiglia ad un cuore, io ci vedo due palle..l'ho comprata prorio per questo. Luce ne fa moltissima e cambia colore. simpatico gadget regalo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    Zabawne wygodne światło. Należy pamiętać, że czerwone światło jest w białym plastiku/gumie. Zdarzyło się, że wysłałem go w prezencie bratu, a on zgłosił, że nie jest czerwony, więc poskarżyłem się Banggood. Wtedy mój brat spróbował i zorientował się, że światło jest czerwone pomimo pierwszego białego wrażenia. Więc, sprawdź to dobrze i włącz przed otwarciem sprawy reklamacyjnej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2016

    это как бы не совсем сердце.... это очень даже мошонка

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2016

    je l'ai monté tout de suis sur mon mountain bike. maintenant mes amis savent qui a les plus grosses ;-) pas contre j'aurai préféreré avec la lumière fixe temps

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2016

    It works well. Two mode: light and blink. Usually out of red light, but the blue one is nice as well. People turn around in the streets to laugh about it, when they see it, but it's fun. Worth the price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2018

    Looks as discribed. Very well packaged. Looks funny i like it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2016

    Very good and funny gadget. Draws the attention of all people. It looks like the kernel ;D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 329
    • Ft4 273
    • Ft5 698
    • Ft3 919
    • Ft8 186
    • Ft7 474
    • Ft3 913
    • Ft4 270
    • Ft4 622
    • Ft3 558
    • Ft8 186
    • Ft4 625
    • Ft11 343
    • Ft3 543
    • Ft6 407
    • Ft2 849
    • Ft6 762
    • Ft22 076