Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(186)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2017

    It came with a colorful book with all instructions in pictures. Not english. It took me 4h to assemble everything. It's super tiny but so cute. If you don't have patience, not for you then.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Yana
    UA
    04/01/2021

    Rumbox jest świetny, dziękuję bardzo za szybką dostawę i dobre opakowanie. Wszystko przyjechało w całości, dobrze spakowane! Teraz przygotuj prezent na Boże Narodzenie ))))) Jestem BARDZO RADA ))))))))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2017

    There was some spilled glue in the box. However,the necessary pages appear to be OK, so I should be able to put the kit together. There will be a lot of fine detail work to do: the tiny rabbits are only 16mm high (5/8 inch). I am looking forward to assembling the scene including the lights.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2017

    Perfectly packaged and carefully assembled set. I enjoyed assembly process.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2018

    The kits were really fun to make, The boxes arrived a bit damaged but that didn't really matter, All content promised in the boxes arrived in nice quality, paint job for bunnies wasn't the best but can be easily fixed, English for the little story at the top was a bit broken tho :/ LEDs were great and i was very happy it comes with working batteries Took a little long for it to arrive but that may be because i am impatient :P Overall very beautiful kit, worth the price, definitely recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2017

    ficou muito linda 😍😍😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Yana
    UA
    11/12/2020

    Doskonały rumbox )))) Wszystko jest tak małe, więc bez pęsety naprawdę nie zrobić, ale sam proces, kiedy zebrać to wszystko samemu i zobaczyć wynik - ALWAYS!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2020

    Mam pudełko na majteczki, myśląc, że to może być dobry prezent dla dziecka. Myliłem się - ten zestaw jest zdecydowanie zbyt trudny dla dziecka i jest skierowany do dorosłych odbiorców. Składanie go zajęło około dwóch wieczorów i było całkiem zabawne. Kawałki są małe, praca wymaga pęsety (lepiej, jeśli masz dwie) i sporo cierpliwości. Rezultat jest dość ładny. Pudełko, które dostałem, nie zawiera kleju. Wypróbowałem kilka opcji, i skończyłem używając superglue dla większości elementów i gorącego kleju do niektórych z tych ostatnich, które muszą być przyłączone do pudełka. W końcu zamówiłem pozostałe dwa zestawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2017

    These are great to pass the time. I did it in one sitting and took about 4 hours. The box came a little banged up but it came a long way so I was half expecting that. Everything fit the way it was supposed too which I was worried about. I kind of with all the graphics were stickers instead because some are so small they're almost impossible to cut out without destroying it. Other than that it was fairly simple because the picture directions were very clear and easy to follow.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2018

    Набор обалденный! Дочка в восторге. Она очень любит часами сидеть и клеить маленькую мебель для кукольного дома. Этот набор имеет много мелких деталей и маленький объем для установки всего этого. Нужен пинцет и много терпения.Клей в комплекте. Рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$18.69
    • US$56.99
    • US$26.67
    • US$42.72
    • US$35.99
    • US$22.63
    • US$16.99
    • US$24.23
    • US$6.92
    • US$45.27
    • US$25.86
    • US$22.99
    • US$43.65
    • US$39.26
    • US$37.41
    • US$39.26
    • US$30.72
    • US$31.04