Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2021

    Przyjęta w świetnym stanie i wcześniej niż oczekiwano. Teraz jestem w stanie utrzymać wilgoć włókien. Polecam ten produkt w dziesiątkę do wartości kosztowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    absolutely brilliant vacuum bags sucks the air out perfect i just add silica gel the kind that changes colour when saturated from orange to green then put the bag and filament roll in a food cereal container

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Proste i wygodne, ale chciałbym, żeby torby były trochę grubsze. Jeden eksplodował, bo powiedział, że to czubek. · Potrzebujesz dużo odkurzania, kiedy odkurzasz. Poleciłbym to każdemu, tylko nie jej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Musi być dla każdego, kto drukuje 3D, ponieważ te worki próżniowe utrzymają twoje włókna, suche i wilgoć. Bardzo łatwy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Otrzymałam worki próżniowe w określonym czasie. Wytrzymałe torby, pompa jest rozsądną jakością. Spakowałem rolkę i wypróbowałem pompę, zadziałało świetnie, zajęło mi około 2 minut, aby opróżnić 90% powietrza. Dodano osuszacz do uzupełnienia próżni. Świetny zakup, dobry stosunek jakości do ceny., będzie zakup ponownie wkrótce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Doskonała jakość funkcjonalna, wysoka cena, biorąc pod uwagę, że można zasysać dużą część powietrza druty mają mniejszą wilgotność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Decent product, its a bit hard to get pump to suck the air out and pump gets hot quickly. Also noticed that one of the bags is not keeping vacuum, but lets air in after a few minutes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    They work well and are easy to use. The first pull can be a bit had, because the valves on the bag are a bit stuck. Once they have opened up it is easy do withdraw all the air.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Działa bardzo dobrze, gdy już przyzwyczaisz się do używania pompy. Trzeba uruchomić zawór raz, a następnie można łatwo ponownie użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Działa dobrze i używam worków z workami, jak również, aby utrzymać wypełnienie suche podczas przechowywania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$206.00
    • US$1.50
    • US$2.40
    • US$2.29
    • US$2.59
    • US$2.59
    • US$26.99
    • US$2.29
    • US$349.00
    • US$32.33