Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Kółka są dobrze wykonane i precyzyjne, jeszcze nie testowane na drukarce, ale na ławce obracają się w dokładny sposób, łożyska wydają się być dobrej jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Nie lubię fast-foodów, ale musiałem wybrać się po drugie. Nie wiem czego? Szybka dostawa. Produkt wysokiej jakości. Nie podoba mi się to, że musiałeś zbierać punkty dla paczki. Nie rozumiem dlaczego?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Szybka dostawa i jakość bardzo dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Otrzymane w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Więcej kół POM, zawsze warto mieć dużo zapasowych wokół, gdy używasz drukarek Creality 3D, a ja jestem dumnym właścicielem Ender 3pro i Ender 5 pro. Większość uszkodzeń koła POM odbywa się na tranzycie, 7 kół uszkodzonych w moim przypadku. Warto je wymieniać raz w roku na gładkie odciski. Obrazek pokazuje, jaki problem można uzyskać, jeśli drukarka jest wstrząśnięta, więc zawsze warto mieć kilka zapasowych. Happy to człowiek z zapasami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Koła POM, zawsze warto mieć dużo zapasowych przy użyciu drukarek Creality 3D, a ja jestem dumnym posiadaczem Ender 3pro i Ender 5 pro. Większość uszkodzeń koła POM odbywa się na tranzycie, 7 kół uszkodzonych w moim przypadku. Warto je wymieniać raz w roku na gładkie odciski. Obraz pokazuje rodzaj problemu, jaki możesz uzyskać jeśli drukarka jest wstrząsana, więc zawsze warto mieć kilka zapasowych wokół

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Wheels are made of good quality materials, and works just as good as the original parts.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Kupoval jsem si je jako náhradní takže je zatím nemám odskoušené ale vypadají stejně jako originální za příjemnou cenu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Trzecie zamówienie otrzymane i nadal ta sama jakość. 90 kół w sumie i ani jednego wadliwego. Bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Not my first order, and won't be my last. Super smooth and every one exactly uniform to the next one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft67 534
    • Ft82 507
    • Ft765
    • Ft379
    • Ft62 437
    • Ft1 469
    • Ft3 182
    • Ft117 226
    • Ft2 204
    • Ft2 577