Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/08/2019

    I check everyday for new items on Banggood and I found this building blocks set. I like robots so I found this interesting. it's a K-2SO Imperial security droid from "Rogue One: A Star Wars Story" I also found that's it's a copy of Lego Lego 75120 set that factory KSZ just copy that set and sell as Space Wars robot :D It's almost the same robot and also action function work the same but price is 3 time lower.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Trochę przygnieciony przy dostawie, wygląda dobrej jakości, przedstawimy, będziemy zbierać, dodam informacje o montażu. Nie sprzedajemy ich, oni biorą rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BM7VIP1
    BR
    02/10/2019

    A caixa veio totalmente danificada pelo transporte amassada devido a embalagem sem proteção alguma. produto aparentemente não parece danificado porém era presente então a caixa era importante.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2019

    Got some pieces left. I don't know if those where spare because I didn't make the count before assembly but the robot seems all right. The paint quality is not the piano black that you see in the box but a more dull version.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Najlepszy model blokowy jak dotąd z serii KSZ, który jest dostępny w Banggood. Mam nadzieję, że wkrótce dostaną więcej różnych. Poprosiłem również ich zespół wsparcia, czy mogą oznaczać produkty KSZ, tak aby łatwiej je znaleźć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2020

    Produkt dotarł w idealnym stanie, już zamontowany i uwielbiany 10 nut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2019

    ~~~

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2019

    ottima costruzione, i pezzi sono davvero tantissimi!!!! ottimi per dei bambini per sviluppare qualità motorie e psichiche...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    Excellent product, easy to assemble and looks great. It is a bit loose when using the moving parts and they can fall.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    Cool statue, Recommend!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.78
    • US$9.23
    • US$18.47
    • US$30.11
    • US$33.99
    • US$30.02
    • US$31.17
    • US$23.31
    • US$18.89
    • US$13.79
    • US$34.49
    • US$26.55
    • US$26.55
    • US$12.69
    • US$46.19
    • US$57.74
    • US$67.09
    • US$20.78