Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2021

    Oprawa oświetleniowa jest wydajna i praktyczna, chociaż powinna być nieco większa. Nie towarzyszy ładowarce USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2019

    Упаковано хорошо. Качество отличное.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2019

    Arrived early.....works great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2019

    Tardó un poco en llegar pero el producto es de calidad está funcionando bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Świetne światło w tej cenie! W zasadzie ma 3 ustawienia światła: chłodno biały, dzienny i pomarańczowy/noc plus opcja ściemniacza, który schodzi na około 9 lub 10 kliknięć. Podłączam się do USB. Posiada klip SOLID do umieszczenia na pulpicie, półce, etui na książki czy cokolwiek. Gęśny kark jest bardzo przydatny. Uwielbiam tę lampę dla prostej lampy biurkowej lub do poprawy oświetlenia na wideo wywołanie. Nie tak bystry, jak myślałem, ale nadal świetny produkt i nie ma z nim problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Doskonała jakość i funkcjonalność tej lampy, zwłaszcza dla możliwości zmiany jakości światła, przechodzenia z zimnego na ciepłe światło, w celu uniknięcia zaburzeń snu spowodowanych światłem białym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Przybyli dziś rano, dobrze zapakowani i nieuszkodzeni. Jako element i działa zgodnie z opisem. Jest dość wytrzymały i powinien trwać długo, z uwagą. Bardzo pod wrażeniem ceny, i w pełni polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Dobra oprawa świetlna Nie mam problemu z obietnicą, co dobry produkt robi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Podobno dobre światło dla miejsc, w których oświetlenie nie jest dobre na wideokonferencji lub jako światło do nauki lub skupienia i doskonałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Bardzo dobra obsługa. czołgi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 488
    • Ft17 031
    • Ft10 597
    • Ft1 636
    • Ft3 782
    • Ft3 189
    • Ft8 846
    • Ft10 974
    • Ft13 107
    • Ft3 782
    • Ft8 155
    • Ft3 274
    • Ft6 188
    • Ft4 897
    • Ft7 568
    • Ft26 382
    • Ft3 274
    • Ft9 830