Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1680)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1680)
    • 5 Star(1577)
    • 4 Star(90)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Przybyli 7 dni po zamowieniu, opakowanie było w dobrym stanie. Informacje o tropieniu były dokładne i został wysłany e-mail i sms's kluczowych aktualizacji na dostawie, nie używałem jeszcze i będzie uaktualniać później, jeśli mogę. Ogólnie na zakup i zamówienie było pozytywne doświadczenie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Produkt w końcu przyszedł i jego stan idealny, ale jak umieściłem w recenzji, zewnętrzne pudełko jest trochę uszkodzone, ale ogólnie produkt jest w idealnym stanie zamknięty i ten sam kolor zamówiłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Zawsze używam tego żarnika ze względu na jego wysoką jakość. Zwykle dostaję to w hermetycznym opakowaniu, ale tym razem ma luźne powietrze. W każdym razie, nadal jestem z tego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Zawsze używam tej marki włókien Tylko tym razem o otrzymał jeden element nie szczelny Drugi jest dobrze szczelny Mam nadzieję, że zadziała i nie złapał wilgoci Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Jakość pozostaje do zauważenia, ponieważ jeszcze jej nie użyłem. Ale wygląda dokładnie tak, jak opisano, i nie można przebić ceny. Żarnik wydaje się być owinięty konsekwentnie na szpulce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    absolute fantastic filament using on a Creality cr10 v2 that i purchased also from Banggood at 200 on nozzle and 60 on bed with superb results defo recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo ładnie, że szybko przyszedł. Polecę 👍 I bardzo wola zapakowana, ale trochę uszkodzona na zewnątrz Element jest bezpieczny i w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    j'ai reçu mon produit apres 15jrs livraison rapide le produit est comme decrit merci banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Kupiłem na moją pierwszą drukarkę 3D wszystko dobrze zapakowane i bardzo dobre włókna do druku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Pudełko kartonowe trochę pogniecione, ale to nie problem, rzeczywista szpula jest w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft58 773
    • Ft7 625
    • Ft53 972
    • Ft5 694
    • Ft113 648
    • Ft74 963
    • Ft5 694
    • Ft897
    • Ft9 593
    • Ft80 663
    • Ft77 664
    • Ft44 976
    • Ft2 597
    • Ft14 390
    • Ft1 382
    • Ft720
    • Ft12 891
    • Ft71 667