Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(574)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(574)
    • 5 Star(548)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    Excellent packaging, except from a little dent on the side the box sustained no damage at all during transit. Everything is packed in a very sturdy box. All the items are protected inside the box by a tailor sized foam inlay. Very very good indeed, packaging leaves nothing to be desired at all. (I wish more products where packed this way, would save a great deal of frustration caused by items getting damaged or broken during transport.) This attention to detail installs confidence in the product as well. I have read many good things about this sensor (it is version 3.1) and hope it performs well for me too. There are many video's out there explaining installation of this sensor on various mainboards so I do not expect any problem. Hopefully this brings me a step closer to that "perfect first layer".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    To działa świetnie! Koniec z kręceniem kółek w kółko, żeby wyrównać łóżko przed drukowaniem 3D. Instalacja jest trochę podstępna, ale istnieje wiele instrukcji online i filmów, które pomogą. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GDLVIP3
    BG
    13/04/2021

    The box was damaged, but thankfully the content was intact. Very, should I say extremely long delivery period ( and that coming from the UK ). Not tested yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Produkt ten pojawił się w ciągu 2 tygodni od zamówienia. Dla międzynarodowej dostawy jestem pod wrażeniem. Sam przedmiot jest naprawdę dobrze zapakowany. Jest kompletny i wydaje się być dobrej jakości. Moja drukarka jest obecnie środkowym drukiem, więc nie miałem szansy go zainstalować, ale ponieważ jest to oryginalny element, nie mam wątpliwości, że będzie funkcjonować idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Przyjęcie w ciągu 10/12 dni. Doskonały produkt! Stosunkowo prosta instalacja (chyba, że tak jak ja istnieje klej do usuwania złącza płyty głównej) aktualizacja firmware, dostosowanie offsetu i dodanie G29 w krajalnicy (na przykład Cura). Teraz, kiedy wszystko jest w porządku, w końcu mam prawidłowe wyrównanie łóżka na całej powierzchni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    To było wyzwanie, ale w końcu się udało. Pasuje do endera 3 v2, ale posiada adapter, który jest przymocowany do portu kabla wstęgowego LCD - upewnij się, że podążasz za schematem okablowania i nie możesz pójść źle. Upewnij się, że czerwony kabel jest do VCC, jak na diagramie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Produkt Semma kupiony w Tamilnadu, Chennai. Dwa miesiące zajęło dotarcie do korony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Działało dobrze. Kabel ISPUSB był bardzo przydatny do instalacji nowego oprogramowania firmowego i wszystkie niezbędne śruby zostały włączone. Proces był łatwy do wykonania, a teraz jest nawet możliwe do zainstalowania innych firmware. BLTouch jest oryginalny, nie jest równoległą, a nawet miał zapięcia i dodatkową sondę. W sumie bardzo dobra oferta i duża poprawa dla drukarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Nic nie zginęło, jest idealne. Otrzymałem paczkę trochę później, bo zamówiłem ją z Ameryki. Oficjalny produkt Creality, w dobrym stanie... Cóż więcej mogę powiedzieć? Jest idealny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Produkt wydaje się wysokiej jakości, a wysyłka z Chin była szybsza niż oczekiwano i bez opóźnień w cłach. Nie zainstalowano jeszcze, ale obejrzałem kilka filmów na youtube, więc jestem przygotowany 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 013
    • Ft2 343
    • Ft1 337
    • Ft9 380
    • Ft3 683
    • Ft3 653
    • Ft4 615
    • Ft13 066
    • Ft2 008
    • Ft5 023
    • Ft2 343
    • Ft18 275
    • Ft13 401
    • Ft23 149
    • Ft2 434
    • Ft6 029
    • Ft3 043
    • Ft8 155