Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(587)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(587)
    • 5 Star(559)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    Excellent packaging, except from a little dent on the side the box sustained no damage at all during transit. Everything is packed in a very sturdy box. All the items are protected inside the box by a tailor sized foam inlay. Very very good indeed, packaging leaves nothing to be desired at all. (I wish more products where packed this way, would save a great deal of frustration caused by items getting damaged or broken during transport.) This attention to detail installs confidence in the product as well. I have read many good things about this sensor (it is version 3.1) and hope it performs well for me too. There are many video's out there explaining installation of this sensor on various mainboards so I do not expect any problem. Hopefully this brings me a step closer to that "perfect first layer".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GDLVIP3
    BG
    13/04/2021

    The box was damaged, but thankfully the content was intact. Very, should I say extremely long delivery period ( and that coming from the UK ). Not tested yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Przyjęcie w ciągu 10/12 dni. Doskonały produkt! Stosunkowo prosta instalacja (chyba, że tak jak ja istnieje klej do usuwania złącza płyty głównej) aktualizacja firmware, dostosowanie offsetu i dodanie G29 w krajalnicy (na przykład Cura). Teraz, kiedy wszystko jest w porządku, w końcu mam prawidłowe wyrównanie łóżka na całej powierzchni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    To było wyzwanie, ale w końcu się udało. Pasuje do endera 3 v2, ale posiada adapter, który jest przymocowany do portu kabla wstęgowego LCD - upewnij się, że podążasz za schematem okablowania i nie możesz pójść źle. Upewnij się, że czerwony kabel jest do VCC, jak na diagramie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Produkt Semma kupiony w Tamilnadu, Chennai. Dwa miesiące zajęło dotarcie do korony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Działało dobrze. Kabel ISPUSB był bardzo przydatny do instalacji nowego oprogramowania firmowego i wszystkie niezbędne śruby zostały włączone. Proces był łatwy do wykonania, a teraz jest nawet możliwe do zainstalowania innych firmware. BLTouch jest oryginalny, nie jest równoległą, a nawet miał zapięcia i dodatkową sondę. W sumie bardzo dobra oferta i duża poprawa dla drukarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Nie spodziewałem się, że będzie tak dobrze ze względu na cenę i inne recenzje, ale jestem pod wrażeniem. Dobrze spakowane. Łatwy w instalacji. Sprawdź dwa razy niebieskie/czerwone/żółte druty po podłączeniu ich do płyty głównej. Musiałem wymienić szpilki na wtyczce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Nic nie zginęło, jest idealne. Otrzymałem paczkę trochę później, bo zamówiłem ją z Ameryki. Oficjalny produkt Creality, w dobrym stanie... Cóż więcej mogę powiedzieć? Jest idealny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Produkt wydaje się wysokiej jakości, a wysyłka z Chin była szybsza niż oczekiwano i bez opóźnień w cłach. Nie zainstalowano jeszcze, ale obejrzałem kilka filmów na youtube, więc jestem przygotowany 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo dobra jakość, nie spodziewałem się, że będzie tak dobry szczerze Jednak przewodnik jest bardzo krótki, radzę obejrzeć filmik na youtube, jak go zainstalować, jeśli nie wiesz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 694
    • Ft10 792
    • Ft3 595
    • Ft13 851
    • Ft5 994
    • Ft2 966
    • Ft5 275
    • Ft14 690
    • Ft10 882
    • Ft9 233
    • Ft4 285
    • Ft597
    • Ft14 091
    • Ft52 113
    • Ft6 594
    • Ft387
    • Ft14 180
    • Ft77 961