Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1427)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1427)
    • 5 Star(1380)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    Świetny produkt, idealny jeśli masz problemy z poziomem łóżka, mój jedyny problem jest to, że nie przychodzą z nowymi większymi klipsami, ponieważ oryginalne klipsy są zbyt małe, więc użyłem kilku dodatkowych dużych, które pożyczyłem z mojego odkurzacza, Są one nieco do dużych, więc średni rozmiar spinacza będzie lepiej, również trzeba było kilka prób, aby uzyskać dobre lepkość do nowego łóżka, więc w końcu dostosowałem temperaturę łóżka do 90c, a po wydruku skończy się i zebrany odcisk przyjdzie z łatwością, więc Żadnych zadrapań na łóżku. Ogólnie świetny produkt tylko szkoda, że nie miał własnych większych klipsów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Ładne opakowanie. Jest to produkt dobrej jakości i uważam, że jest lepszy niż łóżko magnetyczne, które już było zainstalowane. Odciski usuwają się gładko, gdy temperatura łóżka jest ochłodzona. Nie ma potrzeby kleju ani innych substancji klejowych. Dla mnie działa idealnie! Jestem bardzo zadowolony z tej prostej aktualizacji i całkowicie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Zamówiony z brytyjskiego magazynu i przybył w mniej niż tydzień. Dobrze zapakowane i nienaruszone i prawdziwe szkło Creality teksturowane łóżko. To będzie pasowało do mojego Endera 5 Pro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Super Druckbett, sehr glatt und mit sehr viel Haftung. Absolut zu empfehlen. Extrem schnelle Lieferung aus CZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Gyorsan megérkezett. Remek állapotban. Még nem próbáltam ki, de biztató a minősége.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Przybyłem w wyznaczonym czasie dostawy, bardzo dobra baza dla mojego Endera 3 Pro. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Bardzo dobre opakowanie, nie takie jak moje z oryginalną drukarką, ale bez obaw, to jest Creality... Trzymam go na wszelki wypadek...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Absolutnie polecam! Jakość powierzchni drukowania znacznie się poprawia, i bardzo łatwo jest usunąć odcisk, gdy płytka ostygnie. Po prostu się rozluźni i już nigdy nie będziesz potrzebował szpatułki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Wszystko poszło dobrze, zajęło dwa tygodnie, dotarł w dobrym stanie, jeszcze nie testowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Oryginalna rzecz Krealności, oczywiście. Dobrze zapakowane. Dopasuję go do mojego Longer LK4 PRO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft59 708
    • Ft47 215
    • Ft7 034
    • Ft1 672
    • Ft5 785
    • Ft15 076
    • Ft4 566
    • Ft16 082
    • Ft2 370
    • Ft3 348
    • Ft78 900
    • Ft11 878
    • Ft3 348
    • Ft139 826
    • Ft39 599
    • Ft5 480
    • Ft13 096
    • Ft2 008