Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(158)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(158)
    • 5 Star(146)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Kupiłem to dla Prusa mk3s, mały rozmiar pasuje idealnie! Jeszcze nie wydrukował z nim, ale w tej cenie jestem już zadowolony. To bardzo ładna obudowa. Dziękuję sprzedającym, przybył bardzo szybko. Jeśli chodzi o sam produkt, chciałbym mieć bardziej dedykowane opcje, aby wyjąć kable z obudowy. Nie testowany, ale zalecany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Świetny produkt, łatwy w montażu. Doskonały, aby uzyskać lepszą jakość wydruku i uczynić swoją drukarkę bezpieczniejszą, zwłaszcza gdy masz w pobliżu małe dzieci. Dzięki temu kurz z mojej drukarki, która jest w garażu i nie ma więcej szkiców, które powodują złe odciski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    A termék 11 nap alatt megérkezett. Express One futár hozta. Minőségi csomagolás. Kiváló minőségű termék. Sajnos a 3D nyomtató, amihez vettem, rossz, ezért csak később fogom összerakni és kipróbálni. The product arrived in 11 days. Express One brought by courier. Quality packaging. High quality product. Unfortunately, the 3D printer I bought for is bad, so I’ll only put it together and try it out later.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Świetny dla geniuszu artyleryjskiego z małą aktualizacją https://www.thingiverse.com/thing:4720626

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Bardzo szybka dostawa i dobra cena :) montaż był dość łatwy, może być trochę ciasno, ale pasuje jak powinno być :) utrzymuje ładną temperaturę do druku. Zdecydowanie polecam go :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Good packaging, arrived faster than the stipulated time

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Szybki w dostawie i produkt jest jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Znakomity sprzedawca wiele dzięki 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Świetnie, tylko gniazdko kabla po złej stronie, ten byłby lepszy po drugiej stronie, ale poza tym dobrze przetworzony i wszystko pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    fantastica come da descrizione facile da montare , spedizione arrivata prima del previsto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 305
    • Ft59 053
    • Ft54 229
    • Ft78 034
    • Ft3 311
    • Ft5 722
    • Ft5 722
    • Ft5 722
    • Ft1 986
    • Ft5 722
    • Ft114 189
    • Ft14 248
    • Ft81 047
    • Ft2 609
    • Ft1 323
    • Ft11 747
    • Ft630
    • Ft6 294