Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(6)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/05/2021

    Presque parfait, malheureusement un capteur fin de course (Z) explosé durant le transport, j'ai retrouvé le levier (petite lame de métal) dans le carton. EN rassemblant les morceaux, j'ai pu trouver la référence : c'est un Omron SS 5GL facile à trouver. Sinon produit et vendeur très sérieux.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Drukarka wygląda naprawdę dobrze, ale minusem jest to, że ciężko mi było wydrukować TPU. Odległość między napędem ekstrudera i otworem, który wchodzi do wnętrza przerwy jest trochę za długa i TPU ma szansę na zawirowanie w tym momencie. Zrobiłem dla niego mod, ale nie wiem, jak długo to wytrzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Po rozwiązaniu problemów spowodowanych transportem ( Silnik Z z zgiętą osią i z wyłącznikiem granicznym złamanym) Maszyna działa 24/7 bez problemu. Kończę moją drugą rundę PLA. Następne będą ABS i PETG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Zajęło to 15 dni. Łatwy w montażu. Mam nadzieję, że stwory zrobiły to z systemem automatycznego poziomowania. Wtedy będzie najlepszy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Algún tornillo suelto, re colocado sin mayor problema, la maquina funciona genial. Buena calidad en general.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Sehr schnell.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Ogłoszona oferta nie została wysłana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    j ai recu ma machine mais j ai le microswitch z casse .

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft230 694
    • Ft61 408
    • Ft128 126
    • Ft199 157
    • Ft167 958
    • Ft96 257
    • Ft152 358
    • Ft69 374
    • Ft62 735
    • Ft99 248
    • Ft109 535
    • Ft149 038
    • Ft152 686
    • Ft102 567
    • Ft76 673
    • Ft126 513
    • Ft99 248
    • Ft248 618