Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(445)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(445)
    • 5 Star(416)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2021

    Ładnie wykombinowane. Montowany jako zamiennik na innej drukarce Bowden Drive 3D. Działa lepiej niż oryginalna część drukowana 3D. Trzeba odwrócić kierunek silnika zasilającego, gdy wjeżdża się z przeciwnej strony osi silnika. Napięcie sprężynowe jest regulowane, pamiętaj, aby dostosować ustawienia e-kroków i cofania. - Wart tego, co kupiliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Zainstalowałem to na Enderze 3 V2 i działa dobrze. Nie ma instrukcji, ale na UTube można znaleźć instrukcje, które są bardzo blisko. Załączam zdjęcie wytłaczacza, zauważycie po lewej stronie zdjęcia pod niebieskim uchwytem nie ma mosiężnego śruby do rurki. Zamiast tego mod używa czarnego uchwytu na rurkę typu „push in" z tworzywa sztucznego. Rurkę wpycha się do czarnej skrzynki i trzyma w miejscu za pomocą niebieskiego zacisku. Ponadto, nie ma podkładki pod ramię załadowane sprężyną, a kiedy dociśniesz śrubę w ramieniu, nie będzie ona wiązała. Mam nadzieję, że ktoś zamieści pełne instrukcje, aby to zainstalować. Jeśli jesteś mechanicznie nachylony i obejrzysz film UTube, nie powinno być problemu z zainstalowaniem tego. ADMINISTRATOR: Proszę pamiętać, próbowałem wysłać plik.JPG i to nie będzie działać, Twoja strona bierze.jpg w mniejszym przypadku - to powinno być naprawione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Prawdziwy w części Creaality. Koniec problemów z ręką wytłaczarki czekolady! Dostawa 2 dni UK, idealni ludzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Zainstalowałem ten mod zaraz po tym, jak wymieniłem sprężyny na silikonowe amortyzatory. Mam Ender 3 (wersja 1), jest z nim kompatybilny. Po instalacji zrobiłem tylko jeden odcisk. Był to mały nadruk (wymagający precyzji) z 3 częściami tego samego modelu zainstalowanymi w tej samej sesji. Wydrukował się perfekcyjnie! Co 3 sztuki wydrukowane bez usterek! Instalacja: Nie oglądaj zbyt dużo filmów z Youtube. Wiele rzeczy jest nie tak. (ale przed uruchomieniem zamiennika wystarczyło wydrukować „BV3D Ender 3". Najpierw odłącz przewód silnika krokowego i mosiężna wstawka gwintowana. Naciśnij dźwignię zwalniającą sprężynę wytłaczarki i usuń śrubę ze sprężyną. Ponadto usuń śrubę, która weszłaby w wydrążoną rzecz wewnątrz sprężyny i umieścić gdzieś kawałki i zachować je tak, jak były, dla odniesienia. Sprawdź mosiężną przekładnię, jaka jest wysokość wału i pamiętaj o tym. Teraz musisz usunąć 3 śruby, które przytrzymują korpus wytłaczarki (2 okrągłe głowice i 1 płaska jedna), przytrzymując silnik „kostka" jak to będzie spadać, jeśli nie. Odłożyć kawałki w takiej kolejności, w jakiej były. Zdjąć również mosiężny sprzęt. Zainstaluj wszystko w odwrotnej kolejności (po montażu niektórych elementów, oglądaj YT), ale możesz zainstalować mosiężny sprzęt po zainstalowaniu silnika i korpusu, a następnie dostosować go do otworów. Wystarczy zainstalować go za pomocą jednej śruby od strony prostej. Podczas instalacji dźwigni (sprężyć sprężynę trochę), dźwignia (sprężyna) śruba musi być jak „w", a sprężyna w miejscu, a w środku sprężyny, wkręt i ostatnia śruba od drugiej strony do wewnątrz wnęka, która jest wewnątrz w środku (niektóre filmy YT mają to naprawdę źle). Możesz zainstalować wsparcie kablowe w tym samym czasie, ale jest to niemożliwe, aby zrobić to przed powiększeniem otworu w wsporniku. Zainstaluj czarną wkładkę i wepchnij rurkę do środka i zablokuj ją niebieskim magazynkiem. A potem kabelek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    To było bardzo miłe doświadczenie.. Zajęło tylko 2 tygodnie z tym samym produktem, który zamówiłem w dobrym stanie. Wkrótce zamówię wiele produktów w Shada. Dzięki, banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    Excellent quality product from Creality. I'm very happy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    nagyon jó

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Świetna aktualizacja! Filament karmi dużo płynniej i łatwiej jest zamienić włókna, bez zamieszania z dodawaniem nowego żarnika do wytłaczarki. Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    thenks support

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Ładna budowa i jakość. Jednak łącznik rurowy jest wbudowany w korpus wytłaczarki. Nie wiem, jak mocna jest plastikowa rurka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$319.99
    • US$159.00
    • US$1.79
    • US$420.00
    • US$8.07
    • US$119.99
    • US$2.40
    • US$11.54