Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2021

    Ten zestaw składa się z prawie wszystkiego, co potrzebne do pracy na enderze 3 V2. Istnieją dwa problemy z zestawem jak dostarczany. 1) W przypadku V2 całun gorącego końca nie działa z dołączonym nawiasem. Załączony wspornik dotyczy zwykłej drukarki Ender 3, a nie V2. Musiałem sfabrykować nawias z mojego starego nawiasu i szczeliny na pasach nie pasują. 2) Śruby m3x8 dla bloków łożyskowych są zbyt długie i powinny być m3x6 dla osi x i 1 z, ale są w porządku dla y i osi motorowej z. Nie ma instrukcji, więc trudno to rozgryźć. Jest kilka filmów YouTube, które pomagają, jeśli się zgubisz. Ogólnie jestem zadowolony z zestawu i to jest uaktualnienie, ale nie kompletne jak wysłane. BLtouch jest miły bonus w tej cenie!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Dobry zestaw, mały mózg. Złóż go do kupy

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Źle zapakowane i szyny prowadzące brakujące małego zakrętka, aby powstrzymać upadek ładunku z szyn.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Opakowanie bardzo słabe, liniowe pręty z prowadnic, bez pianki i innych do ochrony przedmiotów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Uwaga! Ten zestaw przeznaczony jest wyłącznie do Ender 3 Pro, tj. Upewnij się, że oś Y jest na profilu 40x40mm. Można go dostosować do innych modeli Endera 3 z osią 20x40mm Y, ale wymaga wiercenia nowych otworów do wagonu Y i druku 3D na końcach osi Y. Sam produkt jest bardzo dobrze zbudowany, potrzeba trochę czasu, aby go odpowiednio zmontować. Oś Z była wiążąca po montażu. Po poluzowaniu wytłaczania Z na górze i na dole, a następnie dokręceniu ponownie, wszystko było w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Bardzo dobrej jakości części w tym zestawie. Moim głównym zmartwieniem jest to, że nie było żadnych instrukcji z tym produktem Creality. Jest to rozczarowujące, ponieważ drukarka Creality 3D, którą kupiłem, miała bardzo dobrą instrukcję montażu. Wiem, że mogę szukać w Internecie i znaleźć filmy montażowe, ale powinny być zamknięte, zwłaszcza w przypadku urządzenia do niwelowania łóżek. Dalej Crealy spróbuj zrobić ten lepszy produkt z instrukcją dołączoną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Brak instrukcji, prawy nawias osi Z był lustrzany, więc oś X była ograniczona o 2 cm, ponieważ głowica drukarki została uderzona przez nawias. Mam szwajcarski bezpośredni napęd, więc silnik utknął w nawiasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Jeśli to naprawisz, będzie świetnie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Do Polski z Czech w 4 dni robocze, także dokładnie jak w opisie. Wysyłka Inpost. Z zamówieniem wszystko ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2.40
    • US$1.50
    • US$2.29
    • US$229.85
    • US$206.00
    • US$7.27
    • US$2.59
    • US$2.29
    • US$49.65
    • US$24.24