Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(319)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(319)
    • 5 Star(307)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Jeśli chodzi o produkt, jestem całkiem zadowolony z jakości, przybył bardzo dobrze zapakowany i działa. Nie udało mi się jeszcze przetestować odcisku z żadnej części, ponieważ drukarka nie była z żywicą, a ja wciąż czekam na nośnik, który dostarczył żywicę, którą kupiłem. Obciążono mnie 685 BRL, ale wynająłem ubezpieczenie, OQ dało mi pewną frustrację, gdy zapłaciłem podatek, widok do RFB, a zwrot jest w ratach, jak za pierwotną formę zapłaty zamówienia, W mojej głowie to nie ma sensu, ale przynajmniej dostanę zwrot pieniędzy. Żądanie zwrotu pieniędzy było proste poprzez czat online. Banggood był bardzo powolny w dostarczaniu towaru, ponieważ pomiędzy tworzeniem kodu śledzenia i umieszczaniem w rzeczywistości, trwało 12 dni. Zakupu dokonano dnia 03.03.2018 r., a dostawa została dokonana w dniu 13.04., prawdopodobnie termin ten mógłby być krótszy, gdyby nie opóźnienie Banggood w umieszczeniu produktu. Do tego wrócę z więcej szczegółów, jak tylko zdobędę żywicę i coś wydrukuję

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Sama drukarka jest świetnym sprzętem, ale miałem problemy, które prawdopodobnie zostały wygenerowane z powodu słabego montażu pracowników w branży. To było bardzo głośne i wrzaskające wrzeciona trapezoidalne, musiałem rozmontować całą oś Y, smarować i montować całkowicie poziom i wszystko dopięte. W pudełku pojawił się bez rękawiczek i bez masek widzimy w recenzjach i unboxing we własnym kanale producenta. Banggood potrzebował dokładnie 30 dni roboczych, aby dokonać zakupu, a po jego opublikowaniu było 9 dni, aby przyjechać. Zapłaciłem za ubezpieczenie i nie miałem problemu z zwrotem za taryfę celną.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    To moja pierwsza drukarka żywiczna, kupiłem ją ze względu na naprawdę korzystne ceny i ciekawość, aby spróbować. Po pierwszym użyciu jestem naprawdę bardzo zadowolony z zakupu. Nie napotkałem jeszcze żadnych problemów. Moim zdaniem w tej cenie nie można znaleźć lepszych, bardzo szczegółowych nadruków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Znakomita jakość produktu, zawiera kilka elementów towarzyszących, poważnie, dwie łopatki plus jeden z tworzywa sztucznego, rękawice do obsługi, bardzo dobrze zapakowane, szczerze mówiąc trochę bałem się przyjść niskiej jakości produkt, Nie wspominając, że pendrive był ze wszystkim q i konieczne, Podręcznik, plus podstawa programowa, ręczna, film naprawdę kompletny, jedynym problemem było to, że nie ma. Jak dodać żywicę, aby przyjść i witryna nie oferuje, jednak w Brazylii kilka lokalizacji sprzedać. Krótko mówiąc, doskonały produkt, z różnych narzędzi, pendrive 16gb absurdalnej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Przybyli z 25-dniowym zakupem, w tym terminie, 11 dni w miejscu brazylijskiej chorei, okropne, ale dostawa była szybka, wszystko w normie, szkoda, że nie mam więcej żywicy, ale kompletna paczka z 2 parami rękawiczek, 3 sitkami żywicy, 2 maski, 1 nowy rezerwacja, nic nie popsute, dziękuję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Przyszło w ciągu 9 dni. Był dobrze wysłany, i bardzo trudno jest uszkodzić ładunek w jakikolwiek sposób. Wyszło też z narzędziami, łopatką do szczotek, filtrami, takimi rzeczami. Dziękuję za dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Kabura była bardzo szybka. Perfekcyjne opakowanie. Był wyposażony w wiele akcesoriów, jak widać na zdjęciach ( szkoda, że nie nosił żywicy). Bardzo solidnie wyglądający. Przemieszczenie osi Z jest gładkie. Już mam ochotę spróbować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    After watching tons of reviews on youtube saying same thing, how amazingly it is over and over again, I am still very surprised by how amazingly is this little printer. Very good quality materials, very nice packing, a small toolbox with necessary tools. Delivered from CZ in only 4 days (fastest shipping ever), buy your own resin, because there is no resin in the package.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Doskonała jakość, przystojny, cichy. Możesz bezpiecznie kupić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    When the printer arrived the printing film was scratched, I tried printing and the prints came out a little misformed. I then contacted support and they asked me to try the backup film. This solved all the problems and resulted in the nice print in the picture. The customer service was impeccable, and they helped with everything. I printed these characters using ELEGOO LCD UV 405nm Rapid Resin for LCD 3D Printers GRAY: https://www.amazon.nl/gp/product/B07Z96TN5W/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 With the printer settings shown in the second image.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft79 377
    • Ft33 581
    • Ft58 179
    • Ft79 075
    • Ft60 756
    • Ft167 614
    • Ft30 528
    • Ft36 332
    • Ft51 597
    • Ft35 260
    • Ft76 324
    • Ft72 968
    • Ft243 941
    • Ft423 153
    • Ft52 891
    • Ft140 701
    • Ft115 712
    • Ft4 699