Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/07/2021

    Przesyłka była dość szybka, i jest dobrze zapakowana. Jeszcze nie próbowałam, ale żarnik wygląda dobrze. Jest zawijany psychiatrycznie, więc jestem pewien, że będzie sucho, kiedy go użyję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Mam je dziś w rękach, bo nie mam drukarki 3D, a ja pozwoliłem mu siedzieć w pudełku Na opakowaniu wygląda na to, że kolory są poprawne kocham czerwony, ale do próby iść użyć białego najpierw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Właśnie odebrałem moje nadzienie 3 dni po zamówieniu i jestem bardzo zadowolony z pakowania i kvality Nie otworzę próżni, zanim odzyskam drukarkę, ale wszystko wygląda super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Mój pierwszy druk, ale jestem bardzo zadowolony. Nie jestem dowodem, maszyna (end 3 pro) działa prawie na domyślnych fabrykach. Jakość jest doskonała, pakowanie również, tropienie odświeżania prawie co godzinę, 4 dni dostawy na Węgry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Ładny rozmiar. Szybko dotarł do dostawy. Ale nie mogę jeszcze testować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Ich habe mir ein schwarzes Exemplar gekauft, da ich mir kein billig-Zeugs zulegen wollte, um einer schlechten Druckqualität entgegenzuwirken. Und was soll ich sagen - bis jetzt wurde ich nicht enttäuscht: Ich habe mir Spurplatten in 5 und 10mm gedruckt, sodass ich überprüfen kann, welche ich nun für mein Auto bestellen soll. Dabei habe ich die Radschrauben mit den gewöhnlichen 120nm angezogen und bin eine Runde um den Block gefahren, um zu sehen, ob etwas streift - bei einer Fülldichte von 25% ist dabei nichts kaputtgegangen!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Jestem naprawdę podekscytowany wczoraj rano i dostałem go dzisiaj Pakiet był w bardzo dobrym stanie Dostarczanie bardzo szybkie Zawsze lubię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Daje ładne odciski, ale nie chowaj go na dłużej, ponieważ materiał po pewnym czasie staje się łamliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Ender brand, made for their machines. Well protected reels, even when cardboard carton is crushed a little.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Doskonała jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft59,853
    • Ft78,673
    • Ft12,338
    • Ft45,041
    • Ft61,396
    • Ft3,391
    • Ft5,242
    • Ft5,550
    • Ft1,694
    • Ft9,160