Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/07/2021

    Przesyłka była dość szybka, i jest dobrze zapakowana. Jeszcze nie próbowałam, ale żarnik wygląda dobrze. Jest zawijany psychiatrycznie, więc jestem pewien, że będzie sucho, kiedy go użyję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Mam je dziś w rękach, bo nie mam drukarki 3D, a ja pozwoliłem mu siedzieć w pudełku Na opakowaniu wygląda na to, że kolory są poprawne kocham czerwony, ale do próby iść użyć białego najpierw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Odpowiedni kolor do tego, co zamówiłem, żeby zacząć drukować. Właśnie otrzymała drukarkę, więc dobrze się wydrukuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Właśnie odebrałem moje nadzienie 3 dni po zamówieniu i jestem bardzo zadowolony z pakowania i kvality Nie otworzę próżni, zanim odzyskam drukarkę, ale wszystko wygląda super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Mój pierwszy druk, ale jestem bardzo zadowolony. Nie jestem dowodem, maszyna (end 3 pro) działa prawie na domyślnych fabrykach. Jakość jest doskonała, pakowanie również, tropienie odświeżania prawie co godzinę, 4 dni dostawy na Węgry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Żarnik został dostarczony bardzo szybko, zaledwie 3 dni. Są one pakowane w worki uszczelnione próżniowo, aby uniknąć pochłaniania wilgoci. Używam go bez problemu z drukarką artyleryjską.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Dobry plastik, pierwszy raz kupuję, tylko uczę się drukować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Dobra jakość!!! To działa w sam raz z moją kreatywnością CR 10 mini

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Ładny rozmiar. Szybko dotarł do dostawy. Ale nie mogę jeszcze testować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Ładnie zapakowane w plastik i w przyzwoite pudełko. Ale jeszcze nie używany, ponieważ moja markowa Creality Ender 5 Pro jest już wadliwa i bezużyteczna maszyna po tygodniu lub tak druku z PETG. Zatkać katastrofy bardzo szybko. I wymiana z dużo lepszymi sprzęgami PC4 M6M10 i nowa rurka bodden jest potrzebna zanim drukarka jest naprawiona i będzie działać ponownie! Tylko z drukowaniem PLA te drukarki Creality będą działać z oryginalnymi sprzęgami. Ale gdy inne żarniki o wyższej temperaturze są używane, drukarka wkrótce zawiedzie i będzie potrzebowała niespodziewanej naprawy! A także lepsza dysza i prawdopodobnie lepszy grzejnik dyszy jest potrzebny do zastąpienia oryginalnych gównianych części Creality, które zawodzą, gdy węgiel lub inne niż standardowe PLA Filaments są używane do druku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 972
    • Ft10 529
    • Ft29 783
    • Ft14 527
    • Ft13 998
    • Ft10 061
    • Ft10 894
    • Ft11 366
    • Ft12 577
    • Ft10 894
    • Ft19 612
    • Ft10 061
    • Ft13 998
    • Ft5 658
    • Ft8 488
    • Ft16 634
    • Ft7 545
    • Ft3 629