Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(147)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/07/2021

    Przesyłka była dość szybka, i jest dobrze zapakowana. Jeszcze nie próbowałam, ale żarnik wygląda dobrze. Jest zawijany psychiatrycznie, więc jestem pewien, że będzie sucho, kiedy go użyję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Mam je dziś w rękach, bo nie mam drukarki 3D, a ja pozwoliłem mu siedzieć w pudełku Na opakowaniu wygląda na to, że kolory są poprawne kocham czerwony, ale do próby iść użyć białego najpierw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Mój pierwszy druk, ale jestem bardzo zadowolony. Nie jestem dowodem, maszyna (end 3 pro) działa prawie na domyślnych fabrykach. Jakość jest doskonała, pakowanie również, tropienie odświeżania prawie co godzinę, 4 dni dostawy na Węgry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    PLA doskonałej jakości. Szybka wysyłka, we Włoszech w zaledwie 3 dni. Pakiet został nienaruszony. porady dotyczące zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Doskonałe włókno z idealnym kolorem (czarnym) do każdego zastosowania, również do łączenia z produktami komercyjnymi i przemysłowymi. Doskonała wydajność pracy nawet w niskich temperaturach 195-200°C i dobra odporność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bardzo dobre włókno bez wypaczenia, z dobrym wykończeniem. Przyszło w 3 dni Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Odpowiedni kolor do tego, co zamówiłem, żeby zacząć drukować. Właśnie otrzymała drukarkę, więc dobrze się wydrukuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Właśnie odebrałem moje nadzienie 3 dni po zamówieniu i jestem bardzo zadowolony z pakowania i kvality Nie otworzę próżni, zanim odzyskam drukarkę, ale wszystko wygląda super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Żarnik został dostarczony bardzo szybko, zaledwie 3 dni. Są one pakowane w worki uszczelnione próżniowo, aby uniknąć pochłaniania wilgoci. Używam go bez problemu z drukarką artyleryjską.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Produkt jest taki jak w opisie. Zamówiłem 10 stycznia i dotarłem do Bukaresztu 13 stycznia, gratulacje za tak szybką dostawę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2.40
    • US$1.50
    • US$206.00
    • US$2.29
    • US$23.31
    • US$2.59
    • US$2.29
    • US$49.65
    • US$229.85
    • US$229.99