Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    To naprawdę wygląda jak młotek, łóżko ma 290 x 290 mm wielkości. Nagrywanie dla BLTouch jest już dostępne. Ważne: Aby połączyć się przez USB musisz kupić kabel micro-usb i odkręcić dolną płytę, aby dostać się do tablicy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Otrzymałem dziś moją drukarkę, zajęło dokładnie 6 dni, byłem pod wrażeniem opakowania, wyglądał bardzo profesjonalnie. Drukarka czuje się profesjonalna, wykonała mój pierwszy druk, bardzo zadowolony z tego

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Bardzo ładne, bardzo dobre opakowanie. Mam kilka zdjęć, uważaj przy zakładaniu szklanki. „Nogi" wystają. Zobacz zdjęcia. Ale naprawdę dobry produkt! Bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Una gran maquina con un montaje muy fácil maquina muy rápida imprimiendo y muy fácil de usar envió super rápido recomiendo muchísimo esta maquina para toda la gente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Dotarła w ciągu pięciu dni roboczych. Pomimo trafień na tekturę, drukarka jest w porządku. Złożenie tego zajęło mi jakieś dwie i pół godziny. Pomimo małych środków zaradczych. Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Szybka dostawa i wszystko poszło bardzo dobrze w dostawie. Co do Endera-6: Mam nowszy produkt, który został tak dobrze zapakowany. Dobre instrukcje, a nawet narzędzia zawarte. Po 2 godzinach montażu i tuningu drukarka działa i drukuje pierwszy model. Jeśli można składać produkty IKEA można to również... To jest łatwiejsze i o wiele bardziej zabawne. Dobra cena za pieniądze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Świetna drukarka, Zgromadzenie trwało około 1,5 godziny. Drukowałem prosto z pudełka. Zbuduj mój „właściwy" profil. Skopiowałem profil Endera 5 i przemianowałem go na Ender6 - dostosowałem objętość wydruku do 260.0 x 260.0 x 400.0 Użył skryptu startowego z Cura: G28 ; Strona główna G92 E0 ; Wytłaczarka zresetuj G1 Z2.0 F3000 ;Oś przesuwania Z w górę G1 X10.1 Y20 Z0.28 F5000.0 ;Przejdź do pozycji startowej G1 X10.1 Y200.0 Z0.28 F150. E15 ;Narysuj pierwszy wiersz G1 X10.4 Y200.0 Z0.28 F5000,0 ; Przesuń trochę na bok G1 X10.4 Y20 Z0.28 F150. E30 ;Narysuj drugi wiersz G92 E0 ; Wytłaczarka zresetuj G1 Z2.0 F3000 ;Oś przesuwania Z w górę Użył skryptu stop z cura: G91 ;Pozycjonowanie względne G1 E-2 F2700 ; Cofnij trochę G1 E-2 Z0.2 F2400 ;Odciągnij i podnieś Z G1 X5 Y5 F3000 ; Wyczyść G1 Z10 ; Podnieś Z więcej G90 ; Absolutne ustawienie G28 X Y ; obecny druk M106 S0 ; wentylator wyłączający M104 S0;Hotend wyłączający M140 S0 ; Łóżko wyłączające M84 X Y E ;Wyłącz wszystkie stepery, ale Z Jest bardzo wysoko w 0,1 warstwie. Druk dobrze się trzyma w temperaturze łóżka 60C. Tak zostanie, jeśli wyczyścisz łóżko po odcisku izopropanolu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Lief alles bestens. Kartonage war zwar beschädigt aber innen alles top. Out of the Box dieses Benchy 120mm/s perfekt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Bardzo dobry produkt. Łatwy w montażu. Bardzo solidny, cichy bardziej niż się spodziewałem. Wydrukowałem już dwa zwoja żarowe z bardzo dobrymi wynikami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Moja drukarka wymagała połączenia, teraz działa idealnie. Mogłoby być bardziej cichsze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft67 827
    • Ft1 117
    • Ft381
    • Ft768
    • Ft82 864
    • Ft62 708
    • Ft8 635
    • Ft98 860
    • Ft150 367
    • Ft8 315